• 7 Μαΐου, 2021

Survivor: Εξομολόγηση Μαριαλένας για Σάκη – «Πηγαίναμε για γάμο. Είδα την Κεφαλά σπίτι μου»

 Survivor: Εξομολόγηση Μαριαλένας για Σάκη – «Πηγαίναμε για γάμο. Είδα την Κεφαλά σπίτι μου»

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε κουβέντα που έκανε με τους συμπαίκτες της στην καλύβα, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την προσωπική της ζωή, απαντώντας μάλιστα σε όλα τα ερωτήματα που της έθεταν σχετικά με τον Σάκη. Η ίδια μίλησε για τη γνωριμία της με τον Σάκη Κατσούλη, την συγκατοίκησή τους και το περιστατικό με τη Χριστίνα Κεφαλά. Μάλιστα εξομολογήθηκε πως πριν χωρίσουν οι δυο τους βρέθηκαν πολύ κοντά στον γάμο.

Η παίκτρια μίλησε για τον χωρισμό τους αλλά και για την σύντομη σχέση που έκανε ο Σάκης με τη Χριστίνα Κεφαλά λίγο μετά.

«Όταν χώρισα με τον Σάκη τραβιόταν με τη Χριστίνα Κεφαλά. Εγώ του είχα κάνει σκηνικά όταν είχε μπει στο σπίτι μας. Πηγαίναμε για γάμο, ήμασταν οικογένεια για δύο χρόνια, Πάσχα, Χριστούγεννα μαζί. Είχε κάνει η Χριστίνα ένα giveaway με νύχια στο Instagram και ο κύριος τη φωτογράφισε στην πολυθρόνα μου.

Και του στέλνω μήνυμα και του λέω “αύριο έρχομαι να πάρω όλα μου τα πράγματα από το σπίτι και πες στην κοπέλα σου ότι δεν θα έχει πια πολυθρόνα να ποζάρει», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.