Θεωρίες συνωμοσίας για την αφρικανική σκόνη/ Μετά τον Πετράκο, η Ραχήλ Μακρή και η Παπαθωμά: “Μας σκοτώνουν με χημικά”!

 Θεωρίες συνωμοσίας για την αφρικανική σκόνη/ Μετά τον Πετράκο, η Ραχήλ Μακρή και η Παπαθωμά: “Μας σκοτώνουν με χημικά”!

Συναγωνισμό σε “ψεκ” θεωρίες συνωμοσίας κάνουν, ως φαίνεται, ορισμένοι “διάσημοι” με αναρτήσεις στα social media σχετικά με την …προέλευση της αφρικανικής σκόνης. Μετά τον γνωστό από το παρελθόν αντιεμβολιαστή και συνωμοσιολόγο Γρηγόρη Πετράκο (που διεκδίκησε την αρχηγία στο κόμμα που είχε ιδρύσει ο Γιώργος Τράγκας) ήρθε η σειρά της γνωστής ηθοποιού Θεοφανίας Παπαθωμά που υπονοεί πως δεν πρόκειται για αφρικανική σκόνη αλλά για βαρέα μέταλλα με τα οποία μας…ψεκάζουν.

Αστειεύεται ή το πιστεύει, άραγε, η γνωστή ηθοποιός; Το ζήτημα είναι πως με την ανάρτησή της δείχνει μάλλον το δεύτερο:

«ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! Και ενώ εσύ ονειρεύεσαι, παλεύεις κι αγωνίζεσαι να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, κάποιοι προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη. Πείτε μας πώς να καθαρίσουμε τα βαρέα μέταλλα που μας ψεκάζουν, από τον οργανισμό!».

Είχε προηγηθεί ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος αφού προ ετών αμφισβητούσε την ύπαρξη του covid, τώρα θέτει… εν αμφιβόλω και την αφρικανική σκόνη.

“Είναι φοβερό, άνθρωποι που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα και δεν έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό, να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε. Λες και δεν είχε ξαναφυσήξει.

Να μου πεις εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ”.

Ο τραγουδιστής έγιε γνωστός από τις ακραίες αντιεμβολιαστικές θεωρίες του την εποχή της πανδημίας καθώς και την αμφισβήτηση ότι υφίσταται ο κοροναϊός. Είχε συνεργαστεί, μάλιστα, με τον Γιώργο Τράγκα πριν χάσει τη ζωή του από επιπλοκές του covid, για την ίδρυση αντιεμβολιαστικού λαϊκιστικού κόμματος.

Στον χορό της συνωμοσίας μπήκε βεβαίως και η γνωστή πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή:

Ενώ η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή έγραψε:

«Σκόνη που έρχεται από χιλιάδες χιλιόμετρα χωρίς να συνοδεύεται από ξηρό, ζεστό αέρα 140km με υγρασία όπως γίνεται στην Αίγυπτο. Πλήρης άπνοια, πολύ κρύο και ένα πορτοκαλί χρώμα που φτάνει μέχρι τον ουρανό. Δεν έχει μείνει και κανένας επιστήμονας σοβαρός, αντισυστημικός να μας το εξηγήσει. Όπως και κανένας ειδικός να μας εξηγήσει.»

Σχετικά Άρθρα