Ο αντιεμβολιαστής Γρηγόρης Πετράκος αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη

 Ο αντιεμβολιαστής Γρηγόρης Πετράκος αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη

Σχόλια προκάλεσε πάλι ο γνωστός αντιεμβολιαστής τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος καθώς με ανάρτησή του στο Facebook, ουσιαστικά αμφισβητεί την αφρικανική σκόνη που έπνιξε τη χώρα.

Στο προφίλ του στο Facebook ο Γρηγόρης Πετράκος αφού ανάρτησε μια φωτογραφία με την Ακρόπολη πνιγμένη από την αφρικανική σκόνη έγραψε χαρακτηριστικά:

“Είναι φοβερό, άνθρωποι που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα και δεν έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό, να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε. Λες και δεν είχε ξαναφυσήξει.

Να μου πεις εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ”.

Ο τραγουδιστής έγιε γνωστός από τις ακραίες αντιεμβολιαστικές θεωρίες του την εποχή της πανδημίας καθώς και την αμφισβήτηση ότι υφίσταται ο κοροναϊός. Είχε συνεργαστεί, μάλιστα, με τον Γιώργο Τράγκα πριν χάσει τη ζωή του από επιπλοκές του covid, για την ίδρυση αντιεμβολιαστικού λαϊκιστικού κόμματος.

Σχετικά Άρθρα