Τζέιμς Καφετζής: ‘Έφυγε από το Survivor – “Πάνω από όλα η οικογένεια”

 Τζέιμς Καφετζής: ‘Έφυγε από το Survivor – “Πάνω από όλα η οικογένεια”

Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, μετά το ναυάγιο του πατέρα του στον Ειρηνικό Ωκεανό. Ο παίκτης έχοντας φτάσει στην τελική μονομαχία με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους με σκορ 3-3, εγκατέλειψε την προσπάθειά του λίγο πριν βάλει τον τελευταίο στόχο και πάρει τη νίκη. Κατά τη διάρκεια της μονομαχίας έδειχνε πως προβληματίζεται ανάμεσα στην παραμονή στο παιχνίδι και την επιστροφή στην οικογένειά του.

Ο παίκτης εξήγησε την απόφασή του λέγοντας: «Σκέφτηκα να καθυστερήσω λίγο την αναχώρησή μου ώστε να μη φύγω οικειοθελώς γιατί αν κάτι μου έχει μάθει ο πατέρας μου, με όλες τις περιπέτειες και τα ταξίδια του, είναι το πόσο σημαντικά είναι τα ταξίδια και πόσο ανώτερα από τα υλικά αγαθά γιατί στην ουσία μαθαίνεις πολλά περισσότερα πράγματα. Έτσι και το Survivor είναι ένα μεγάλο ταξίδι, ένα ταξίδι που λίγοι μπορούν να κάνουν οπότε θεωρούσα πως θα ήταν κάπως εγωιστικό να φύγω δύο μέρες νωρίτερα και να μην περιμένω γιατί αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει ένα ακόμα παιδί στη μονομαχία και να στερηθεί μία εβδομάδα από όλο αυτό το μαγικό ταξίδι».

Στη συνέχεια τόνισε συγκινημένος, πως πάνω από όλα, είναι η οικογένεια: «Παρόλο που αυτή τη φορά μπήκα και ήθελα να το πάω μέχρι τέλους, δυστυχώς οι συγκυρίες δεν μου το επέτρεψαν. Στεναχωριέμαι για αυτό αλλά έτσι είναι η ζωή και η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Δε θα έβαζα ούτε τα χρήματα, ούτε το έπαθλο, ούτε την εμπειρία πάνω από αυτό».

Σχετικά Άρθρα