Στο Survivor το γύρισαν στην ανάλυση με Ολυμπιακό, Λαμία και “Καρλίτος που φεύγει από το πρωτάθλημα”

 Στο Survivor το γύρισαν στην ανάλυση με Ολυμπιακό, Λαμία και “Καρλίτος που φεύγει από το πρωτάθλημα”

Μια μικρή γεύση από ανάλυση που θύμισε παρασκήνιο της Super League έκαναν χθες οι παίκτες και ο Γιώργος Λιανός στο Survivor και ενέπλεξαν μέσα τον Ολυμπιακό, τη Λαμία, αλλά και τον… Καρλίτος. 

Την αρχή έκανε στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Γκιουλέκας των Μαχητών ο οποίος παίρνοντας τον λόγο από τον Λιανό είπε: 

«Περνάνε χρόνο με τον James και μιλάμε για τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη. Πραγματικά δίνουμε μάχη στην καλύβα με διαλόγους που προσπαθούμε να κάνουμε με τη λογική. Δεν μπορούμε να ρωτάμε ευθέως τον Σταμάτη αν ψηφίζει με αγωνιστικά κριτήρια και να μας λέει ναι με όχι, αλλά… Δεν θα πείραζε κανέναν να ήταν ειλικρινής. Ούτε οι κόκκινοι ούτε εμείς δεν θα είχαμε κανένα παράπονο με αυτό».

Στη συνέχεια, αναλύοντας περαιτέρω τη σκέψη του, επιστράτευσε και τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις…

«Αλλά χθες μιλούσαμε για απλά θέματα, όπως η προοπτική ενός παίκτη και το αναιρούσα σαν έννοια. Είναι σα να παίζει ο Ολυμπιακός με τη Λαμία… Δηλαδή αν κάνει δύο νίκες ο Ολυμπιακός και δύο η Λαμία στην αρχή του πρωταθλήματος θα έχουν τις ίδιες πιθανότητες για το πρωτάθλημα; Αν ο Σταμάτης έλεγε ότι ψηφίζει με μη αγωνιστικά κριτήρια τώρα δεν θα έλεγα κουβέντα κανένας».

Κάπου εκεί πετάχτηκε ο Αλέξης Παππάς λέγοντας «μας έχει κάψει» με τον Γιώργο Λιανό να έχει τον τελευταίο λόγο.

«Θέλω να σου πω ότι μάλλον η Λαμία δίνει τον Καρλίτος και μπορεί να βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα».

Σχετικά Άρθρα