Survivor 2024: Σοκαρισμένος ο Τζέιμς Καφετζής με τα νέα για τον πατέρα του

 Survivor 2024: Σοκαρισμένος ο Τζέιμς Καφετζής με τα νέα για τον πατέρα του

Ανατροπές στο Survivor με τον Τζέιμς Καφετζή. Ο πατέρας του παίκτη ναυάγησε με ιστιοπλοϊκό στον Ειρηνικό, όταν το σκάφος στο οποίο επέβαινε έπεσε σε κακοκαιρία με συνέπεια να υποστεί σοβαρή βλάβη και να μισοβυθιστεί. Μετά από αρκετά εικοσιτετράωρα κατά τα οποία το σκάφος έπλεε ακυβέρνητο, εντοπίστηκε από αλιευτικό σκάφος και πλέον είναι ασφαλής και θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα.

Ο Τζέιμς Καφετζής πληροφορήθηκε τα καθέκαστα από την παραγωγή του «Survivor», μετά από την ευτυχή έκβαση της περιπέτειας του πατέρα του, και, όπως ήταν φυσικό, έπαθε σοκ.

«Ενημερώθηκα από την παραγωγή για ένα σοβαρό περιστατικό που έχει γίνει με τον πατέρα μου. Στην αρχή δεν ήθελα να το αναπτύξω αλλά σκέφτηκα ότι, εφόσον ο κόσμος με αγάπησε μέσα από το Survivor, ο κόσμος θα ήθελε να ακούσει τι έχει γίνει.

Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ αυτό που μου έλεγαν, δεν καταλάβαινα. Ένιωθα στα χαμένα. Αμέσως το μυαλό μου πήγε στη μητέρα και στον αδελφό μου. Πρέπει όλοι να είναι σοκαρισμένοι. Το καλό της ιστορίας είναι ότι είναι καλά. Το πρώτο που μου είπαν ήταν “ο πατέρας σου ζει”», είπε ο παίκτης στην κάμερα κι αναφέρθηκε στο «παρασκήνιο» πίσω από τα ταξίδια του πατέρα του.

«Τόσα χρόνια η μητέρα μου ζορίζεται που αφήνει τον πατέρα μου να φεύγει τόσο συχνά για ταξίδια. Εκείνος έχει άγνοια κινδύνου» είπε κι εξήγησε ότι οι γονείς του είναι δύο προσωπικότητες τελείες διαφορετικές, ο πατέρας του είναι ένας άνθρωπος που τέλειωσε δημοτικό και τον χαρακτηρίζει το πείσμα και έλλειψη φόβου, και η μητέρα του είναι μια γυναίκα που πήγε στην Οξφόρδη με υποτροφία, πιο οργανωτική και προβλεπτική.

Στη συνέχεια ο Τζέιμς μοιράστηκε το συμβάν που τον είχε αναστατώσει με τον Γιώργο Γκιουλέκα, την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Αλέξη Παππά, ο οποίος ομολόγησε ότι στην αρχή νόμισε ότι ο συμπαίκτης του τον τρόλαρε.

Στο τέλος του επεισοδίου, ο Γιώργος Λιανός ζήτησε στο συμβούλιο από τον Τζέιμς να περιγράψει τι συνέβη, μετά τη λήξη του συναγερμού.

Όπως είπε ο Τζέιμς Καφετζής, ο πατέρας του κάνει συχνά μεγάλα ταξίδια, ενώ μαζί είχαν διασχίσει τον Ατλαντικό. Ο στόχος του πλέον είναι να διασχίσει τον Ειρηνικό.

Δυστυχώς γι’ αυτόν, το μπουρίνι που βρήκε έγινε αιτία να σπάσει το κατάρτι του ιστιοπλοϊκού, το οποίο πέφτοντας προκάλεσε μια ρωγμή στο κήτος του σκάφους. Στη συνέχεια ξεφόρτισαν οι μπαταρίες και οι αντλίες που έβγαζαν το νερό σταμάτησαν να λειτουργούν. Το αποτέλεσμα ήταν ότι το σκάφος άρχισε να βυθίζεται και το μόνο που έμενε πλέον ήταν ένα φουσκωτό.

Ευτυχώς, μετά από επικοινωνία που είχε με τους οικείους του, οι τοπικές αρχές κινητοποιήθηκαν και ένα αλιευτικό σκάφος που περιέπλεε την περιοχή τον εντόπισε και τον περισυνέλεξε.

Σχετικά Άρθρα