• 23 Ιουνίου, 2021

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ένα είδωλο καταρρέει στην οθόνη

 Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ένα είδωλο καταρρέει στην οθόνη

Όπως λέει και το πρώτο της μεγάλο σουξέ «Baby One More Time», που την έκανε παγκόσμια σταρ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έρχεται για άλλη μια φορά στην επικαιρότητα και πάλι για λάθος λόγους. Το νεανικό είδωλο, μετά τη λάμψη των 90s και τους προσωπικούς της κλονισμούς τη δεκαετία του 2000 δεν έπαψε ποτέ μέχρι σήμερα να ξεθωριάζει, να καταρρέει και να παραδίδεται στα αδηφάγα ταμπλόιντ.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρό της βρέθηκε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Battle for Britney: Fans, Cash and a Conservatorship», που προβλήθηκε το Σάββατο από το BBC. Να θυμίσουμε πως αυτή η ταινία έρχεται μερικούς μήνες μετά το «Framing Britney Spears», που ετοίμασαν οι New York Times και το Hulu τον περασμένο Φεβρουάριο και το οποίο παρουσίασε με δραματικούς τόνους, τις κακοποιήσεις που έχει υποστεί και την πολυτάραχη ζωή της.

Η 39χρονη τραγουδίστρια με μια μακροσκελή ανάρτηση (γεμάτη emoticons!) στον λογαριασμό της στο Instagram χαρακτήρισε τα ντοκιμαντέρ «υποκριτικά», υπονοώντας ότι δεν αποδίδουν την πραγματικότητα. «Το 2021 είναι σίγουρα καλύτερο από το 2020 αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα είναι έτσι! Τόσα πολλά ντοκιμαντέρ για εμένα φέτος, με τόσους ανθρώπους να έχουν άποψη για τη ζωή μου… τι να πω… νιώθω βαθιά κολακευμένη. Αυτά τα ντοκιμαντέρ είναι τόσο υποκριτικά… επικρίνουν τα μέσα ενημέρωσης και μετά κάνουν το ίδιο πράγμα», έγραψε, ενώ λίγο μετά υπενθύμισε:

«Γαμώτο… Εχω όντως περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές στη ζωή μου αλλά είχα πολύ περισσότερες ωραίες στιγμές, αλλά δυστυχώς ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο για τα αρνητικά. Γιατί επιμένουν να τονίζουν τις πιο αρνητικές και τραυματικές στιγμές από το παρελθόν μου;».

Ο δρόμος για την ελευθερία, τόσο για την αμερικανίδα σταρ, που εξακολουθεί να μάχεται δικαστικά για να απαλλαγεί από την επιτροπεία του πατέρα της και των εταιρειών διαχείρισης περιουσίας και να αποκτήσει (επιτέλους) τον απόλυτο έλεγχο της ζωής της, όσο και για το κοινό της, που ζητά την «απελευθέρωσή» της με το κίνημα #FreeBritney, φαίνεται ότι είναι πολύ μακρύς ακόμα…

Πηγή: efsyn.gr