Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου- ΕΔΕ από το νοσοκομείο- Νέα απάντηση Γεωργιάδη

 Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου- ΕΔΕ από το νοσοκομείο- Νέα απάντηση Γεωργιάδη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, έφυγε από τη ζωή. Ο βουλευτής της ΝΔ είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

Ήταν μάλιστα αποφασισμένος να ζητήσει ευθύνες από τη διοίκηση και τους γιατρούς της αγγειοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου «Αττικόν» για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του.

Εξήγησε πως ο πατέρας του είχε διαβητικό πόδι, είχε ζάχαρο και τις τελευταίες μέρες το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού άρχισε να μαυρίζει. Πρώτα τον μετέφεραν στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας όπου τους είπαν ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αγγειοχειρουργικό περιστατικό.

«Στη συνέχεια, τον πήγαμε στο Αττικόν, όπου έγινε χειρουργική επέμβαση στο πόδι του. Στη συνέχεια όμως, είχε δύσπνοια, αλλά οι γιατροί μου έλεγαν ότι ο πατέρας σας πηγαίνει πολύ καλά και οι εξετάσεις του ήταν φοβερές».

«Ο πατέρας μου άρχισε να κάνει ολοένα και σοβαρότερη δύσπνοια και οι γιατροί μας έλεγαν ωστόσο ότι πήγαινε κάθε μέρα και καλύτερα»…

Για το περιστατικό απάντησε και το Αττικό Νοσοκομείο. «Η εικόνα του δεν τηρούσε τα ιατρικά κριτήρια για ΜΕΘ», αναφερόταν στην ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου Αττικό, χωρίς όμως κατονομάσει τον πατέρα του κ. Καλλιάνου.

Εν τω μεταξύ ο υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης επανήλθε στο θέμα με νέα απάντησή του:

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Σε συνέχεια του χθεσινού δελτίου τύπου του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ανακοινώνουμε σήμερα 25/4/2024 το θάνατο του Δημητρίου Καλλιάνου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Για τη διερεύνηση όλων των συνθηκών νοσηλείας του περιστατικού από την ημέρα της εισαγωγής του έως σήμερα, η Διοίκηση του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Ο Διοικητής Σπυρίδων Αποστολόπουλος».

Σχετικά Άρθρα