• 3 Μαρτίου, 2021

“Καρφί” Μητσοτάκη στη Γεννηματά: Μην ξεχνάτε ότι ήσασταν υπουργός στην κυβέρνηση Σαμαρά (vid)

 “Καρφί” Μητσοτάκη στη Γεννηματά: Μην ξεχνάτε ότι ήσασταν υπουργός στην κυβέρνηση Σαμαρά (vid)

Η δευτερολογία της Φώφης Γεννηματά ήταν σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους κατά τη διάρκεια της ερώτησης στον πρωθυπουργό, με θέμα «Σε νέα αδιέξοδα στην οικονομία και στην εργασία οδηγεί η πολιτική της κυβέρνησης», αν και η σπόντα του Κυριάκου Μητσοτάκη πρέπει να “πόνεσε” την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

Ο πρωθυπουργός ιδιαίτερα επιθετικός, την επέκρινε για την έντονη κριτική διάθεσή της απέναντι στη ΝΔ και της θύμισε πως συνυπήρχαν και οι δύο ως υπουργοί στην κυβέρνηση Σαμαρά από το 2013 έως το 2015

Υπενθυμίζεται πως η μεν κυρία Γεννηματά ήταν αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Άμυνας ο δε Κυριάκος Μητσοτάκης, Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Ο κ. Μητσοτάκης όμως δεν αρκέστηκε σε αυτό και κατηγόρησε την κυρία Γεννηματά ότι δεν τα έλεγε τότε – τον καιρό των μνημονίων- όλα αυτά.

Την κατηγόρησε μάλιστα πως ήταν δυναμική στο να μην προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και πως μπλόκαρε την εξυγίανση της στρατιωτικής βιομηχανίας…

«Θα μπορούσατε να μην συμμετέχετε σε αυτή την κυβέρνηση. Πάνω από όλα το αξίωμα» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ή καλύτερα τρίζοντας τα δόντια στην κυρία Γεννηματά.