• 23 Οκτωβρίου, 2021

Απάντηση της Ντόρας σε Σαμαρά: “Οποτε η ΝΔ διευρύνθηκε, έγινε κυβέρνηση”

 Απάντηση της Ντόρας σε Σαμαρά: “Οποτε η ΝΔ διευρύνθηκε, έγινε κυβέρνηση”

Η Ντόρα Μπακογιάννη… σήκωσε το γάντι σε όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στα Νέα περί διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας. Η πρώην υπουργός υποστήριξε συγκεκριμένα ότι «κάθε φορά που η Νέα Δημοκρατία διευρύνθηκε, έγινε κυβέρνηση και πήρε μεγάλα ποσοστά».

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι δεν θέλησε να αναφερθεί στις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού, την ημέρα που ανακοινώθηκε η συμφωνία αμυντικής συνεργασίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Γαλλία, η οποία είναι κατά την ίδια η απάντηση σε πολλές από τις αιτιάσεις του κ. Σαμαρά.

Μπακογιάννη: Ιστορικής σημασίας η αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας

Αναφορικά με τη διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας είπε στον ΣΚΑΪ πως η παράταξη «Δεν μπατάρει ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Είμαστε μία χαρά». «Ας μην ανησυχούν οι φίλοι μας στην αντιπολίτευση, η Νέα Δημοκρατία εκφράζει τον εαυτό της».

Ωστόσο σημείωσε: «Έχω ζήσει τη ΝΔ με εσωκομματικά θέματα, δόξα τω θεώ δεν μας έλειψαν, είχαμε πάντοτε εσωκομματικά θέματα, είτε έτσι είτε αλλιώς, γιατί η ΝΔ είναι ένα μεγάλο δημοκρατικό κόμμα. Αυτήν τη στιγμή είναι η φάση που περνάμε τα λιγότερα ή σχεδόν καθόλου εσωκομματικά».