• 7 Μαΐου, 2021

(Βρετανικό) χιούμορ από Τσακαλώτο-Παππά για το #Πελωνη_σβηνε: Τι απαντούν στις παλιές αναρτήσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου

 (Βρετανικό) χιούμορ από Τσακαλώτο-Παππά για το #Πελωνη_σβηνε: Τι απαντούν στις παλιές αναρτήσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου

Χάσταγκ που σαρώνει έχει γίνει από χθές στο twitter – όταν άρχισαν να αποκαλύπτονται παλαιότερα tweets της κυβερνητικής εκπροσώπου, όταν ακόμα ήταν δημοσιογράφος – το σύνθημα #Πελωνη_σβηνε!

Ο λόγος ότι στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν στο παρελθόν η κυβερνητική εκπρόσωπος στρεφόταν δημοσίως εναντίον της ΝΔ και στελεχών της.
Πέρα όμως από την αναταραχή που έχει ξεσηκώσει στο κυβερνών κόμμα η αποκάλυψη αυτών των αναρτήσεων, έχουν γίνει και viral κάποιες χιουμοριστικές αντιδράσεις πολιτικών αντιπάλων τώρα της κ Πελώνη, που τότε όμως – 2012-2015 – ως δημοσιογράφος τους αποθέωνε!

Πρώτα ο Νίκος Παππάς απάντησε με χιούμορ σε παλαιότερη αναφορά της κ Πελώνη γραφοντας: “Ευχαριστώ! Ορίστε το είπα”

Δεν άργησε όμως να … “χτυπήσει” και ο “συνήθης ύποπτος” για το καυστικό του χιούμορ και τις ετοιμόλογες ατάκες του Ευκλείδης Τσακαλώτος: ” Είναι ΘΕΟΣ οΤσακαλώτος. Αυτό” είχε αναρτήσει η Αρ. Πελώνη στις 11 Ιουνίου του 2015! “Υπερβάλλετε… #Πελωνη_σβηνε” της απάντησε σήμερα ο ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

Πηγή: thefaq.gr