• 23 Απριλίου, 2021

Τροχαίο στη Βουλή : Σάλος με το εξοργιστικό σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου

 Τροχαίο στη Βουλή : Σάλος με το εξοργιστικό σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου

ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

H αποκάλυψη του βίντεο του τροχαίου έξω από την Βουλή, που στοίχισε την ζωή στον 23χρονο Ιάσονα, προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο.

Στο βίντεο φαίνεται ότι ο Ιάσονας βρισκόταν κανονικά στη λωρίδα του, το υπηρεσιακό έστριψε παράνομα αριστερά για να μπει στην Βουλή.

Όμως, η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου στη διάρκεια της εκπομπής της απόρησε με την ταχύτητα της μηχανής του Ιάσονα που πέρασε με πράσινο και όχι με την παρανομία του αστυνομικού που οδηγούσε το υπηρεσιακό όχημα!

Σάλος με το βίντεο του δυστυχήματος στη Βουλή με θύμα τον Ιάσονα- Έρευνα διέταξε ο Τασούλας- Ερωτηματικά για τον οδηγό και τον (απόντα) τροχονόμο (vid)

«Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στρίβει αργά και προσεκτικά και η μηχανή του παιδιού πέφτει επάνω του με ταχύτητα» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια προκαλώντας τεράστιες αντιδράσεις.

Aντιλαμβανόμενη τις αντιδράσεις που προκάλεσε το σχόλιό της η παρουσιάστρια έσπευσε να κάνει διευκρίνηση στο Twitter ισχυριζόμενη ότι δεν εννοούσε την ταχύτητα με την οποία έτρεχε ο Ιάσονας, αλλά το …βίντεο της εκπομπής!

«Για το τροχαίο στη Βουλή και με σκοπό την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του Ιάσονα, είπα ότι ίσως η ταχύτητα του video είναι πιο γρήγορη από την πραγματική. Κάποιοι το ερμήνευσαν με αντίθετο τρόπο. Στις 15, 16 17/3 ήμουν ξεκάθαρη ότι οδηγός του υπηρεσιακού έστριψε παράνομα και το θύμα ήταν νόμιμο!»