Το καυστικό σχόλιο Βαρουφάκη για το… μυστρί του Μητσοτάκη

 Το καυστικό σχόλιο Βαρουφάκη για το… μυστρί του Μητσοτάκη

Σε ανάρτησή του στο Twitter για την εκδήλωση παράδοσης της παράκαμψης Αμφιλοχίας, παρουσία του πρωθυπουργού, και απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Γιάνης Βαρουφάκης σχολίασε:

«Τόσο οικτρά αποτελέσματα δίνουν οι πραγματικές (κρυφές) σας δημοσκοπήσεις αγαπητέ Κυριάκο που αναγκάζεσαι, όπως ο Αλέξης (σ.σ. Τσίπρας) το 2019, να επιστρατευτείς το μυστρί και το ψαλίδι;».

«Το έργο το οποίο παραδίδουμε σήμερα είναι εξαιρετικά σημαντικό. Εκτός από τα οφέλη για την πόλη της Αμφιλοχίας και τα οικονομικά οφέλη για την περιοχή, τα οποία είναι απολύτως προφανή, θέλω να σταθώ και σε μία διάσταση στην οποία δεν αποδίδουμε αρκετά μεγάλη σημασία: και αυτή είναι η διάσταση της οδικής ασφάλειας.

Καθώς έχουμε προτάξει την οδική ασφάλεια ως κεντρικό πυλώνα της πολιτικής μας, αυτός ο δρόμος είναι βέβαιο ότι θα μειώσει σημαντικά τα τροχαία ατυχήματα στην ευρύτερη περιοχή», υπογράμμισε νωρίτερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στα εγκαίνια της παράκαμψης της Αμφιλοχίας, που ολοκληρώθηκε 5 μήνες νωρίτερα απ ό,τι αρχικώς είχε σχεδιαστεί και συνδέει τον οδικό άξονα ‘Ακτιο – Αμβρακία με την Ιονία οδό.

Θεόκριτος Αργυριάδης