• 14 Ιουνίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: “Τελευταίο αποκούμπι της ΝΔ ο ψευδομάρτυρας Καλογρίτσας”

 ΣΥΡΙΖΑ: “Τελευταίο αποκούμπι της ΝΔ ο ψευδομάρτυρας Καλογρίτσας”

Σκληρή απάντηση στη Νέα Δημοκρατία σχετικά με την κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα στην Προανακριτική Επιτροπή, δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. «Ο κ. Καλογρίτσας διαψεύδεται από τη Δικαιοσύνη, μάρτυρες και τον γιο του. Να χαίρεται η ΝΔ τον ψευδομάρτυρά της» επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ειδικότερα, όπως σημειώνει, «ο ψευδομάρτυρας Χρήστος Καλογρίτσας, συνεργάτης των Θεοδωρικάκου και Μητσοτάκη είναι το τελευταίο αποκούμπι της ΝΔ

Το κόμμα της διαφθοράς και της διαπλοκής, το κόμμα της Siemens, της Novartis, των Φουρθιώτιδων και των Λιγνάδιδων ποντάρει τα πάντα στους ισχυρισμούς ενός επιχειρηματία, που με δικαστική απόφαση οφείλει να επιστρέψει 3 εκατ. ευρώ και για αυτό κάνει τα πάντα για να το αποφύγει.

Έφθασε να αλλοιώσει τα πρακτικά της Επιτροπή,ς για να απαλείψει τις αντιφάσεις του ψευδομάρτυρά της», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και προσθέτει:

«Τον Καλογρίτσα διαψεύδουν η Δικαιοσύνη, οι μάρτυρες υπεράσπισης, τα ντοκουμέντα που έχουν δεί το φως της δημοσιότητας αλλά και οι ίδιες του οι αντιφατικές καταθέσεις.

Τον διαψεύδει και ο ίδιος του ο γιος Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, με την εγγυητική επιστολή των 8 εκατ. ευρώ που κατέθεσε και την υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό.

Η ΝΔ να χαίρεται τον ψευδομάρτυρά της. Αν ωστόσο η ΝΔ θέλει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί κάλλιστα να ρωτήσει ή τον κ. Μητσοτάκη ή το κατά δήλωσή του “παιδί” του κ. Καλογρίτσα, τον κ. Θεοδωρικάκο».