Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για “Σπαρτιάτες”: “Σπεύδει να πιάσει το αφηγηματικό “νήμα” της ΝΔ” -“Λυπηρό αν έτσι αντιλαμβάνονται των αγώνα κατά νεοναζιστών”

 Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για “Σπαρτιάτες”: “Σπεύδει να πιάσει το αφηγηματικό “νήμα” της ΝΔ” -“Λυπηρό αν έτσι αντιλαμβάνονται των αγώνα κατά νεοναζιστών”

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία απαντά μέσω στελεχών του στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, που, μετά από την κατάθεση υπομνήματος από πλευράς Κουμουνδούρου κατά των «Σπαρτιατών» στον Άρειο Πάγο σχετικά με τη συμμετοχή τους στις επερχόμενες ευρωεκλογές, άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο εάν το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μπορούσε να αντιληφθεί την αξία της αυτοκριτικής, πριν επιδιώξει να ασκήσει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή την υπόθεση των “Σπαρτιατών” τονίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην Χαριλάου Τρικούπη.

Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, «σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να ακούσει ο ελληνικός λαός τους λόγους για τους οποίους, μαζί με την ΝΔ, κατέληξαν σε διατάξεις που διακρίθηκαν για τον ερασιτεχνισμό, την προχειρότητα και τελικά την ανεπάρκειά τους να προστατέψουν τη Δημοκρατία μας από τα μέλη και τους φίλους της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Και μια παρατήρηση: Η συχνότητα με την οποία το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σπεύδει να πιάσει το αφηγηματικό “νήμα” από εκεί που το αφήνει η ΝΔ, το εκθέτει» καταλήγουν με νόημα από την Κουμουνδούρου.

ΠΑΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ: Εξαιρετικά λυπηρό αν έτσι αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ υπό τη νέα ηγεσία του, τον αγώνα ενάντια στους νεοναζιστές εγκληματίες

Ανακοίνωση για το «υπόμνημα» που πρόκειται να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Άρειο Πάγο εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κάνοντας αναφορά στον τομεάρχη Δικαιοσύνης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξανδρο Αυλωνίτη, ο οποίος δήλωσε από το κανάλι της Βουλής ότι αυτό θα γίνει σήμερα.

Όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, «ο ΣΥΡΙΖΑ – για δεύτερη σημειωτέον φορά – δεν κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των περιτριμμάτων της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, στις ευρωεκλογές».

Και προσθέτει: «Όπως επιχειρηματολόγησε ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, ‘η Δικαιοσύνη δεν χρειάζεται βαστάζους (;)’».

Στη συνέχεια, αναφέρει: «Είναι εξαιρετικά λυπηρό αν έτσι αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ υπό τη νέα ηγεσία του, τον αγώνα των προοδευτικών πολιτών ενάντια στους νεοναζιστές εγκληματίες. Άλλωστε, η νομική διαδικασία είναι ξεκάθαρη και ορίζει την υποβολή υπομνήματος εκ μέρους των πολιτικών κομμάτων».

«Όσο, δε, για την αναφορά του κ. Αυλωνίτη ότι θα καταθέσουν τελικά υπόμνημα σήμερα, δεν αξίζει ούτε σχολιασμού, καθώς η προθεσμία έληξε πριν τρεις μέρες» καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα