• 15 Απριλίου, 2021

Πελώνη: Σε πείσμα της καταστροφολογίας Τσίπρα η κυβέρνηση δίνει τη μάχη για την πανδημία

 Πελώνη: Σε πείσμα της καταστροφολογίας Τσίπρα η κυβέρνηση δίνει τη μάχη για την πανδημία

Στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα που καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ασχοληθεί με την υγεία των πολιτών απαντά με δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

«Σε κάθε δύσκολη φάση της πανδημίας εμφανίζεται ο κ. Τσίπρας κι εγκαλεί μονότονα την κυβέρνηση, που νυχθημερόν αγωνίζεται, όπως όλες οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη, για την ενίσχυση του συστήματος υγείας και την οικοδόμηση άμυνας απέναντι στον ιό με το τείχος ανοσίας που χτίζουν οι εμβολιασμοί. Απέναντι σε κάθε μέτρο ο κ. Τσίπρας έχει ένα σταθερό ‘όχι’», αναφέρει η κ. Πελώνη.

Και επισημαίνει: «Θα μπορούσε έστω μια φορά να συνδράμει την κοινή προσπάθεια, να συστήσει τήρηση των μέτρων, να συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης και της κόπωσης της κοινωνίας, αντί να κουνάει διαρκώς το δάχτυλο, αφού έχει υποκινήσει και υποστηρίξει εκδηλώσεις διασποράς του ιού.

Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης να ξεχάσει τον φανατισμό του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και να ασχοληθεί με τις ζωές των πολιτών

Αντί να αναλάβει επιτέλους τον θεσμικό του ρόλο, να συμπεριφερθεί υπεύθυνα καλώντας τους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα και να συμβάλει έτσι στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας, ο κ. Τσίπρας επιλέγει για άλλη μια φορά να ξεφύγει από τα εσωκομματικά του αδιέξοδα με μικροκομματικές παρεμβάσεις.

Σε πείσμα της καταστροφολογίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση δίνει και θα συνεχίσει να δίνει μαζί με όλους τους Έλληνες τη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την έξοδο από την πρωτοφανή αυτή περιπέτεια», καταλήγει η κυβερνητική εκπρόσωπος.