Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα;

 Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα;

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της Πάτρας, καθώς σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να προτίθεται να ζητήσει τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας.

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον γονιδιακό έλεγχο που είχε ζητηθεί να γίνει μετά τους θανάτους των δύο παιδιών.

Όπως τονίστηκε είχε ζητηθεί από πολύ νωρίς να γίνει γονιδιακός έλεγχος για τα γονίδια του αιφνίδιου θανάτου από τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, Α. Ηλιάδη. Οι γονείς είχαν δώσει την έγκρισή τους από τον Απρίλιο του 2021 να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος αυτός και μάλιστα ο κ. Ηλιάδης είχε μεσολαβήσει ώστε να βρεθεί τρόπος να γίνει δωρεάν, καθώς το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Το email που έγιναν οι αναζητήσεις «ανήκει στον Μάνο Δασκαλάκη» λέει ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου

Για τις τελευταίες εξελίξεις και τα στοιχεία που γνωστοποιούνται σχετικά με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα αλλά και για τη στάση της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, μίλησε νωρίτερα ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος. Όπως τόνισε, η εντολέας του δεν έχει τον κωδικό του email -από το οποίο έγιναν αναζητήσεις για ουσίες.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης και προφυλακιστέας για ανθρωποκτονία από πρόθεση, μίλησε αρχικά για την πληροφορία πως η 33χρονη αρνείται να δώσει στις Αρχές του κωδικού ενός email. Όπως είπε, η συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση ανήκει στον Μάνο Δασκαλάκη «και δεν έχουν τους κωδικούς».

Ωστόσο, μιλώντας στον ΑΝΤ1, πρόσθεσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει δώσει τους δικούς της κωδικούς από την πρώτη μέρα.

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στο τηλεφώνημα που έγινε σε δημοσιογράφο με αλλαγμένη φωνή και στο οποίο έλεγε να ψάξουν τον Μάνο Δασκαλάκη για τον χαμό των παιδιών: «Αναμένω το επόμενο επισκεπτήριο για να συζητήσω το θέμα» και σημείωσε πως αυτή η συζήτηση είναι υποθετική για το τηλεφώνημα, «καθώς δεν ξέρουμε αν το έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου».

Αναφορικά με το πότε θα κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης ο Όθωνας Παπαδόπουλος είπε ότι καταθέτουν γιατροί και εστιάζουν στα αναπάντητα ερωτήματα που υπάρχουν.

Τέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε ότι δεν έχει εικόνα για το ενδεχόμενο να υπάρχει εμπλοκή τρίτων στην υπόθεση των παιδιών, ενώ για το ενδεχόμενο εμπλοκής του συζύγου η Ρούλα Πισπιρίγκου τού απάντησε ότι «δεν έχει κάποια υπόνοια».

πηγή: Ethnos.gr

Χρήστος Σταθόπουλος