Κούγιας: Τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο η ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου

 Κούγιας: Τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο η ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για την απόφαση του δικαστηρίου αναφορικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου την οποία εκπροσώπησε.

Είναι ένοχη για την κατ’ εξακολούθηση πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεσησε ήρεμη ψυχική κατάσταση και την απόπειρα ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξέφρασε πως εξεπλάγην από την απόφαση καθώς ήταν πεπεισμένος για την αθωώτητα της γυναίκας, παρόλα αυτά σέβεται το αποτελέσμα της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

«Κατά τη γνώμη μας η κατηγορούμενη είναι αθώα και με τη σύμφωνη γνώμη της κατηγορούμενης δεν θα ζητήσουμε ελαφρυντικά», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας. Μάλιστα, σχολίασε πως πρόκειται για ένα δικαστικό σκάνδαλο:«Είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ την απόφαση του δικαστηρίου και το τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο η ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου»

Στη συνέχεια είπε:«Είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ την απόφαση του δικαστηρίου και το τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο, την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου». Πρόσθεσε πως το δικαστήριο διέκοψε για να προτείνει η εισαγγελεας την ποινή της κατηγορουμένης.

Καταλήγοντας τόνισε πως θα προχωρήσει σε έφεση και πως είναι σεβαστή η δικαιοσύνη αλλά ακόμη πιο σεβαστά τα δικαιώματα της κατηγορουμένης.

Σχετικά Άρθρα