• 26 Νοεμβρίου, 2020

“Οι Αρμένιοι σφάζονται από το φιλαράκι του Τραμπ, τον Ερντογάν”

 “Οι Αρμένιοι σφάζονται από το φιλαράκι του Τραμπ, τον Ερντογάν”

“Σφαγέα” των Αρμενίων χαρακτηρίζει τον Ταγίπ Ερντογάν ο ηθοποιός Σον Πεν με ανάρτησή του στην οποία αναφέρεται στις πολεμικές συγκρούσεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Είναι “εθνικισμός” τα 12 μίλια; Η αναφορά Χρυσοχοϊδη που προκαλεί ερωτήματα- “Μομφή” κατά Τσίπρα, Γεννηματά αλλά και της κυβέρνησης…

Παράλληλα, εξέφρασε τη στήριξή του στον Τζο Μπάιντεν και τα έβαλε με τον Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο Σον Πεν τονίζει πως οι Αρμένιοι σφάζονται από το «φιλαράκι του Τραμπ με όπλα που εμείς του πουλήσαμε» για να προσθέσει ότι «αυτή δεν είναι η Αμερική».

Παράλληλα τάσσεται στο πλευρό του υποψηφίου των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν αφού επικρίνει την στρατηγική του Ντόναλντ Τραμπ για τον κορονοϊό.about:blank

«Κι ενώ πάρα πολλοί από εμάς καθόμαστε ξέγνοιαστοι, οι Αρμένιοι σφάζονται από το φιλαράκι του Τραμπ τον Ερντογάν, με όπλα που εμείς του πουλήσαμε. Αυτή ΔΕΝ είναι η Αμερική! Μπάιντεν για τη νέα γέννηση της Αμερικής!», αναφέρει στην ανάρτησή του.

«Μόλις άκουσα τη στρατηγική του Μπάιντεν για τη νόσο Covid- 19. Είναι ακριβώς αυτή που χρειαζόμαστε. Από την αρχή της πανδημίας παρακολουθώ τα τεστ. Μιλώ με τον Άντονι Φάουτσι και όλους τους κορυφαίους επιστήμονες. Είναι όλα αυτά που θα κάνουν την Αμερική να επιστρέψει στη δουλειά και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Αμφιταλαντευόμουν για τον Μπάιντεν. Όχι πια. Μπάιντεν για την Αμερική», προσθέτει ο Σον Πεν στο 83-twitter.