• 29 Οκτωβρίου, 2020

O Τραμπ δίνει εξιτήριο… στον εαυτό του: Μην φοβάστε τον Covid– Βάζει σε κίνδυνο ζωές για να επιστρέψει στον Λ. Οίκο και την προεκλογική μάχη

 O Τραμπ δίνει εξιτήριο… στον εαυτό του: Μην φοβάστε τον Covid– Βάζει σε κίνδυνο ζωές για να επιστρέψει στον Λ. Οίκο και την προεκλογική μάχη

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα φύγει αργότερα σήμερα στις 22:30 (ώρα Ελλάδας) από το στρατιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται για θεραπεία για την COVID-19, προσθέτοντας ότι αισθάνεται “πολύ καλά”.

“Θα φύγω από το σπουδαίο Ιατρικό Κέντρο Ουόλτερ Ριντ σήμερα στις 18:30 (τοπική ώρα – 22:30 ώρα Ελλάδας). Nιώθω πολύ καλά! Μην φοβάστε την COVID. Μην την αφήσετε να εξουσιάζει τη ζωή σας. Έχουμε αναπτύξει, υπό την κυβέρνηση Τραμπ, ορισμένα πραγματικά σπουδαία φάρμακα και γνώση. Νοιώθω καλύτερα από ό, τι πριν 20 χρόνια! είπε στο Twitter.

Η απόφαση για ενδεχόμενη έξοδο του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ από το νοσοκομείο θα ληφθεί «αργότερα εντός της ημέρας», ανακοίνωσε ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Μαρκ Μέντοους.

«Η απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη. Η κατάσταση της υγείας του συνεχίζει να βελτιώνεται… με βάση αυτήν την απίστευτη πρόοδο… παραμένουμε αισιόδοξοι για το γεγονός ότι θα μπορέσει να βγει σήμερα, αλλά η απόφαση δεν θα ληφθεί παρά αργότερα εντός της ημέρας», είπε.

Το MEGA στο νοσοκομείο νοσηλείας του Ντόναλντ Τραμπ - Ειδήσεις - νέα - Το  Βήμα Online

Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ από το στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ρίντ, έχει επιδοθεί από το πρωί στην αγαπημένη του συνήθεια, το “τουϊτάρισμα”, ενώ στη συνέχεια έφυγε για λίγο από το νοσοκομείο Walter Reed και πέρασε με το προεδρικό τζιπ μπροστά από τους οπαδούς του που είχαν συγκεντρωθεί για να τον στηρίξουν αυτές τις δύσκολες στιγμές. Η κάμερα του CNN “συνέλαβε” τον Αμερικανό Πρόεδρο, φορώντας μάσκα, να κουνά το χέρι του μέσα από το τζιπ. Ήδη έχει επιστρέψει στο νοσοκομείο. Ήθελε με την κίνηση αυτή να δείξει ότι είναι καλά και ότι σύντομα θα επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Για την κίνηση του αυτή δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις ότι θέτει τον ίδιο και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του σε μεγαλύτερο κίνδυνο. Ο Τραμπ υπερασπίστηκε την απόφασή του να βγει από το στρατιωτικό νοσοκομείο λέγοντας πως “αναφέρεται ότι τα Μέσα ενημέρωσης αναστατώθηκαν επειδή μπήκα σε ένα ασφαλές όχημα για να ευχαριστήσω τους πολλούς οπαδούς και υποστηρικτές που στέκονταν έξω από το νοσοκομείο για πολλές ώρες, ακόμη και ημέρες, για να τιμήσουν τον πρόεδρό τους. Αν δεν το έκανα, τα Μέσα θα έλεγαν ότι ήμουν αγενής”, έγραψε στο Twitter.