“Ο Μιωνής προέβη σ’ αυτήν την κίνηση για να σώσει Σαμαρά, Ράικου και τον εαυτό του”

 “Ο Μιωνής προέβη σ’ αυτήν την κίνηση για να σώσει Σαμαρά, Ράικου και τον εαυτό του”

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος συνεχίζει την κατάθεση του στην προανακριτική της Βουλής για τη Novartis και σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρθηκε και στην κατάθεση της συνομιλίας από τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή αλλά και στο έγγραφο για την ΠΑΝΓΑΙΑ.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπαγγελόπουλος ανέφερε:

“Αυτό είναι το πραγματικό κύκλωμα. Ένα διεθνές κύκλωμα που διακινεί χρήμα παγκοσμίως σε βάρος αδύναμων χωρών, όπως ο Άγιος Δομίνικος και η Βόρεια Μακεδονία. Και σε αυτό ήταν πρωταγωνιστής ο συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού. 

Ο Μιωνης στην προσπάθεια του να δείξει ότι ήταν θύμα δικό μου και όχι των Πλεύρη Βορίδη, αναφέρθηκε στην δήθεν ανεξάρτητη έκθεση του Μ.Κάμπο.

Αυτός, σύμφωνα με εκτενές δημοσίευμα του Spiegel, εκτός από το ότι ήταν δικηγόρος του Μιωνή, βρέθηκε και ο ίδιος και η γυναίκα του με οφ σορ σε Παναμά, Ουρουγουάη, Βερμούδες κλπ.

Με διαδρομές χιλιάδων ευρώ που καταλήγουν στον ίδιο και την σύζυγο του. Ο Μιωνης προέβη σε αυτή την κίνηση σήμερα για να σώσει τον Σαμαρά, την Ράικου και τον ίδιο.Για όλες αυτές τις αποκαλύψεις για τις διαδρομές του χρήματος και τις αποκαλύψεις για τον Καρνέζη.”

Παναγιώτης Δρίβας