Τι ετοιμάζουν Καραμανλής – Σαμαράς στο Συνέδριο της ΝΔ;

 Τι ετοιμάζουν Καραμανλής – Σαμαράς στο Συνέδριο της ΝΔ;

Στο Συνέδριο της ΝΔ που θα διεξαχθεί για συμβολικούς λόγους στο Ζάππειο, από τις 5 έως τις 7 Απριλίου, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, το «παρών» θα δώσουν τόσο ο Κώστας Καραμανλής όσο και ο Αντώνης Σαμαράς.

Και οι δύο μπορεί να μην πήγαν στο μοναδικό προσυνέδριο που έκανε το κόμμα στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα απουσίαζαν από ένα Συνέδριο που εκτός του ότι γίνεται πριν από τις ευρωεκλογές έχει και ιστορική σημασία, καθώς η Νέα Δημοκρατία θα εορτάσει τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, είναι μακροβιότερος, εξάλλου, πρόεδρος του κόμματος, καθώς ήταν αρχηγός για 12 χρόνια και 5,5 χρόνια πρωθυπουργός, και αναμένεται, αν του ζητηθεί, να απευθύνει χαιρετισμό στους συνέδρους της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος σε όλη του τη διαδρομή στο κόμμα που ξεκίνησε από απλό μέλος και έφτασε μέχρι την ηγεσία της παράταξης.

Από τη μεριά του ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αναμένεται και εκείνος να τοποθετηθεί και θα έχει ενδιαφέρον εάν θα συνεχίσει στο ίδιο μήκος κύματος με τις τελευταίες τοποθετήσεις του.

Σχετικά Άρθρα