• 3 Μαρτίου, 2021

Ο Κ. Μπογδάνος γνωρίζει ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης βλέπει Netflix; Πως εξηγεί τα περί “νεομαρξισμού” στην δημοφιλή πλατφόρμα (vid)

 Ο Κ. Μπογδάνος γνωρίζει ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης βλέπει Netflix; Πως εξηγεί τα περί “νεομαρξισμού” στην δημοφιλή πλατφόρμα (vid)

Στην επίθεσή του κατά του Netflix και της αμερικανικής Αριστεράς ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατήγγειλε, μεταξύ άλλων, την «πλάγια προπαγάνδα» από το «παρτιζάνικο», σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ, Casa de Papel. (Ολόκληρο το δίλεπτο κρεσέντο έχει αναρτηθεί από τον ίδιο, στο λογαριασμό του στο Twitter).

Ποια είναι η ταινία του Netflix για την οποία ο Μπογδάνος το αποκάλεσε “εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας”

Ένα χρόνο πριν, ωστόσο, στην «καρδιά» της προεκλογικής περιόδου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδινε στις 21 Μαΐου, μια συνέντευξη, που συζητήθηκε πολύ: στην εκπομπή Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Εκεί, σε μια αποστροφή του λόγου του,  ο νυν πρωθυπουργός έλεγε ότι επιστρέφοντας από την Πάτρα, από κάποια προεκλογική συγκέντρωση προφανώς, «είδα ενάμισι επεισόδιο από το Casa de Papel και πέρασε πολύ γρήγορα ο χρόνος και ήταν μια πολύ καλή αποφόρτιση αυτή, ναι».

Δεν έχουν μάλλον τα ίδια τηλεοπτικά γούστα…

Ο Κων. Μπογδάνος εξήγησε, μάλιστα, στο Mega γιατί θεωρεί το netflix.gr εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας. Δείτε το απόσπασμα (μετά το 18.00):

Ν. Παπ.