• 20 Ιουνίου, 2021

Ποια είναι η ταινία του Netflix για την οποία ο Μπογδάνος το αποκάλεσε “εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας”

 Ποια είναι η ταινία του Netflix για την οποία ο Μπογδάνος το αποκάλεσε “εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας”

H Fuentejuela de Arriba είναι ένα μικρό χωριό, μόλις 16 κατοίκων, στην Ισπανία, το οποίο φθίνει και απειλείται με ενσωμάτωση σε γειτονική κωμόπολη. Η απειλή γίνεται ακόμα πιο ορατή όταν οι λιγοστοί κάτοικοι ενημερώνονται πως εάν ο πληθυσμός μειωθεί κάτω από τους 15 κατοίκους, η κατάσταση γίνεται μη αναστρέψιμη. Στο χωριό, όμως, υπάρχουν έξυπνοι άνθρωποι που εκπονούν σχέδιο αύξησης του πληθυσμού, αξιοποιώντας τέσσερις αφρικανούς μετανάστες.

Πρόκειται για την κωμωδία του Netflix με τίτλο “ A Remarkable Tale” (Μια απίστευτη -ιδιαίτερη ιστορία” που “δεν άρεσε” στον βουλευτή της Ν.Δ Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος είδε μέσω αυτής την διαμόρφωση ενός θετικού αφηγήματος για την μετανάστευση που έρχεται σε αντίθεση με τις απόψεις του. Οι οποίες υπερβαίνουν κι εκείνες της “Ελληνικής Λύσης”, όπως ο ίδιος άφησε να εννοηθεί.

Και επειδή η “Απίστευτη Ιστορία” του γνωστού συνδρομητικού δικτύου δεν συνάδει με τις απόψεις του, ο βουλευτής αποκάλεσε το Netflix “εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας”!

Για να προκύψει, όπως ήταν φυσικό, διάλογος-“χαβαλέ” μέσω twitter:

Δεν ήταν, πάντως, το μοναδικό σχόλιο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για το Netflix, καθώς επανήλθε με αφορμή μια άλλη ταινία, για να υπερασπίσει έμμεσα τον Ντόναλντ Τραμπ.

Άλλωστε, συχνά ο βουλευτής αναφέρεται σε “λαθρομετανάστευση”.

A Remarkable Tale Movie Review | The Mad Movie Man

A town at the edge of the missing take desperate measures to avoid it.

Ίσως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πρέπει να ενημερώσει σχετικά με τις -κατά τον ίδιο- “νεομαρξιστικές απόψεις” του Netflix, τον γενικό διευθυντή περιεχομένου Τεντ Σαράντος που τυγχάνει και ομογενής.

Ο Τεντ Σαράντος είναι Διευθυντής Περιεχομένου στη Netflix και επιβλέπει τις ομάδες που είναι υπεύθυνες για την απόκτηση και τη δημιουργία του περιεχομένου στο σύνολό του, συμπεριλαμβανομένων πρωτότυπων σειρών ανά τον κόσμο, όπως τα Stranger Things, Σκοτάδι (Γερμανία), Η Τέλεια Ληστεία (Ισπανία), Ιερά Παιχνίδια (Ινδία) και Ο Γητευτής (Πολωνία), και ταινιών, όπως τα Ο Ιρλανδός, Πρόσκληση για Φόνο, Με τα Μάτια Κλειστά, ΡΟΜΑ (βραβευμένo με 3 Όσκαρ) και Ιστορία Γάμου (βραβευμένo με Όσκαρ). Ο Τεντ Σαράντος είναι υπεύθυνος για όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το περιεχόμενο από το 2000 και ηγήθηκε της μετάβασης της εταιρείας στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου που ξεκίνησε το 2013 με τις σειρές House of Cards, Arrested Development, Orange Is the New Black και πολλές άλλες.