• 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Κόντρα Κουμουτσάκου – Ζαχαριάδη για τις πεταμένες 500.000 ευρώ στον “πλωτό φράχτη”

 Κόντρα Κουμουτσάκου – Ζαχαριάδη για τις πεταμένες 500.000 ευρώ στον “πλωτό φράχτη”

Μπορεί ο πολυδιαφημισμένος πλωτός φράκτης να είναι αβύθιστος, πλην όμως τα μεγαλεπήβολα κυβερνητικά σχέδια για τη χρήση του έμπασαν …νερά. Μπορεί ο Α. Στεφανής και άλλα μέλη της κυβέρνησης να υπολόγιζαν ότι θα λειτουργούσε ως πλωτό τείχος αποτροπής για την έλευση μεταναστών από τα τουρκικά παράλια, πλην όμως ο φράκτης οδεύει στα… αζήτητα και, όπως έγραψε και η «Καθημερινή», θα χρησιμοποιείται από το Λιμενικό για γυμνάσια…

Η αγορά του κόστισε όμως 500.000 ευρώ και η κυβέρνηση δυσκολεύεται να εξηγήσει την αστοχία, όχι υλικού, αλλά σχεδιασμού.

Φάνηκε και από τη σημερινή αντιπαράθεση, στο Σκάι, των κ. Κουμουτσάκου και Ζαχαριάδη, με τον αναπληρωτή υπουργό να λέει πως «ήταν μια σκέψη που έπρεπε να τεσταριστεί σε πραγματικές συνθήκες. Το τεστ αυτό έγινε…».

Και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά, «πληρώσαμε μισό εκατομμύριο ευρώ για να κάνετε τεστ; Άνθρωποι δεν έχουν πάρει ακόμη τα επιδόματα Ιουλίου, πεινάει κόσμος, μακροχρόνια άνεργοι». Η συζήτηση έκλεισε με τον κ. Κουμουτσάκο να κατηγορεί το συνομιλητή του για λαϊκισμό.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Ν. Παπ.