Άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου-Μαρκόπουλου: “Πολιτική χούλιγκαν” -“Ανδρείκελο”

 Άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου-Μαρκόπουλου: “Πολιτική χούλιγκαν” -“Ανδρείκελο”

Άγρια πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε για άλλη μία φορά ανάμεσα στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Δημήτρη Μαρκόπουλο, στη συζήτηση του πορίσματος της ΝΔ για τα Τέμπη, στην Ολομέλεια της Βουλής, με την κόντρα τους να λαμβάνει χαρακτηριστικά βεντέτας. «Πολιτική χούλιγκαν» την αποκάλεσε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη με την ίδια να τον αποκαλεί από το έδρανο της «ανδρείκελο».

Αφορμή στάθηκε η εμπρηστική κατά πολλούς ομιλία του Δημήτρη Μαρκόπουλου ο οποίος εν είδη αυτοκριτικής ανέφερε πως εάν έκανε λάθη ως πρόεδρος της επιτροπής θα ζητήσει συγνώμη. Ωστόσο, στη συνέχεια κατήγγειλε πως ορισμένες πολιτικές δυνάμεις είδαν την τραγωδία των Τεμπών ως «μια ρεβάνς, ως come back του ανορθολογισμού» κι ότι τα ακραία κόμματα κανιβάλισαν την εξεταστική επιτροπή.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αντέδρασε έντονα με τον Δημήτρη Μαρκόπουλο να διερωτάται εάν έχει μόνον εκείνη το μονοπώλιο του πόνου. «Το μονοπώλιο του μίσους έχετε. Έμπορος και εργολάβος του πόνου είστε κυρία Κωνσταντοπούλου. Όλοι μας πονέσαμε, δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι», είπε.

Λαμβάνοντας τον λόγο η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας χαρακτήρισε την παρέμβαση του κ. Μαρκόπουλου «ντροπιαστική» και «σκαιά», καταλογίζοντας του ύβρεις και μπούλινγκ.

Σχετικά Άρθρα