Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ: “Ευχάριστος διασκεδαστής” είπε ο Ανδρουλάκης για Κασσελάκη -“Ψάχνει “σωσίβιο” για την αποτυχία του” απαντά η Κουμουνδούρου

 Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ: “Ευχάριστος διασκεδαστής” είπε ο Ανδρουλάκης για Κασσελάκη -“Ψάχνει “σωσίβιο” για την αποτυχία του” απαντά η Κουμουνδούρου

Μια νέα σφοδρή σύγκρουση ξέσπασε σήμερα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη, που σε πρωινή συνέντευξη στο Mega, χαρακτήρισε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως “ευχάριστο διασκεδαστή” ασκώντας του ταυτόχρονα δριμεία κριτική για την προβολή του σπιτιού του και τον τρόπο που αντιπολιτεύεται.

Άμεση και αυστηρή ήταν η απάντηση της Κουμουνδούρου, τονίζοντας πως ο κ. Ανδρουλάκης μιλά “βαρετά με τους ίδιους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον πρόεδρο του”, υπογραμμίζοντας πως ψάχνει “σωσίβιο” για τη διαφαινόμενη αποτυχία στις προσεχείς ευρωεκλογές”.

Ανδρουλάκης για Κασσελάκη: “Προτιμώ να είμαι χρήσιμος για την πατρίδα μου, παρά ένας ευχάριστος διασκεδαστής”

Σαφείς αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη, άφησε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξη του στο Mega, επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ηγεσία του δεν μπορούν να εκφράσουν τον κόσμο της Κεντροαριστεράς σε καμία των περιπτώσεων.

«Πώς μπορείς να εκφράσεις τον κόσμο της Αριστεράς, τις πραγματικές αγωνίες των πολιτών που είναι σε δύσκολη κατάσταση, όταν στη μεγαλύτερη στεγαστική κρίση που περνάει ο λαός, πας και διαφημίζεις ένα σπίτι 2 εκατομμυρίων ευρώ και λες, μάλιστα, του δημοσιογράφου “δεν είσαι ο λογιστής μου” την ώρα μάλιστα που δεν έχεις καταθέσει πόθεν έσχες».

«Ένας πολιτικός αρχηγός θα έπρεπε πριν τις εκλογές να πει: “ορίστε, καταθέτω το πόθεν έσχες”», είπε βάλλοντας κατά του Στέφανου Κασσελάκη και συμπλήρωσε: «Εάν το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ένα ισχυρό ποσοστό για να καλέσει στο προσκήνιο όχι στο παρασκήνιο – γιατί ακούμε πολλά σενάρια – σε προγραμματική σύγκλιση δυνάμεις όπως ανθρώπους που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία αλλά καταλαβαίνουν ότι η αλαζονεία του κ. Μητσοτάκη έχει πιάσει κόκκινο, ανθρώπους της Αριστεράς που καταλαβαίνουν ότι αυτή η ηγεσία δεν εκφράζει την Αριστερά αλλά κάτι άλλο.

Αν κάποιος πολίτης θέλει να στείλει μήνυμα στη Νέα Δημοκρατία, αξίζει να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ, γιατί όσες ήττες έχει υποστεί το σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη προέρχονται από δικές μου πρωτοβουλίες είτε στο θέμα των υποκλοπών είτε στο θέμα των Τεμπών είτε στις δημοτικές εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί ως χρυσός χορηγός», υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Έφερε ως παράδειγμα το γεγονός, όπως είπε, ότι το κόμμα του αναδείκνυε τα ψέματα επί μια εβδομάδα του Πρωθυπουργού και των υπουργών του για τη διαρροή των email στην κα Ασημακοπούλου δείχνοντας πόσο αναξιόπιστοι είναι, και ο κ. Κασσελάκης έλεγε: “φέρτε διεθνείς παρατηρητές”.

«Προτιμώ να είμαι χρήσιμος για την πατρίδα μου, παρά ένας ευχάριστος διασκεδαστής» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

ΣΥΡΙΖΑ για Ανδρουλάκη: Έδειξε για μια ακόμη φορά τον πανικό του – Ψάχνει “σωσίβιο” για τη διαφαινόμενη αποτυχία

Απάντηση στον Νίκο Ανδρουλάκη που χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη «ευχάριστο διασκεδαστή» δίνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Όπως αναφέρουν, «ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να μιλάει μονότονα και βαρετά με τους ίδιους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον πρόεδρο του.

Σήμερα έδειξε για μια ακόμη φορά τον πανικό του και κατέφυγε στη γνωστή μέθοδο της λασπολογίας, ψάχνοντας «σωσίβιο» για τη διαφαινόμενη αποτυχία στις προσεχείς ευρωεκλογές. Έφτασε μάλιστα σε σημείο να προσβάλει ακόμη και τους προοδευτικούς ψηφοφόρους διερωτώμενος αν προτιμούν διασκεδαστές».

«Να του επισημάνουμε ότι ελάχιστοι πλέον τον ακούν ακόμη και από το εσωτερικό του ίδιου του ΠΑΣΟΚ του οποίου ηγείται, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Στέφανος Κασσελάκης κάνουν ουσιαστική αντιπολίτευση στη δεξιά του κ. Μητσοτάκη.  Έκαστος εφ ‘ω ετάχθη» καταλήγουν οι ίδιες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Σχετικά Άρθρα