• 6 Μαΐου, 2021

Φυλακές Κορυδαλλού: Έρευνα σε 117 κελιά – Βρέθηκαν αυτοσχέδια όπλα, ναρκωτικά μέχρι και αποστακτήριο αλκοόλ

 Φυλακές Κορυδαλλού: Έρευνα σε 117 κελιά – Βρέθηκαν αυτοσχέδια όπλα, ναρκωτικά μέχρι και αποστακτήριο αλκοόλ

Η προσπάθεια αγνώστων να περάσουν ναρκωτικά στις φυλακές Κορυδαλλού, το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης δεν έφερε αποτέλεσμα.

Από την εξωτερική φρουρά έγινε αντιληπτό ένα δέμα που έριξαν στην νεκρή ζώνη της πλευράς των προαυλίου κρατουμένων της Α’ πτέρυγας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στη συσκευασία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 350 γραμμάρια ναρκωτικών ουσιών, ηρωίνη, κοκαΐνη και κάνναβη, 2 ζυγαριές ακριβείας, 3 κινητά τηλέφωνα και 5 κάρτες sim.

Λινού στο libre για τον εμβολιασμό των 30ρηδων με AstraZeneca: Είναι λάθος, όσο μεγαλώνει η ηλικία τόσο μικραίνει ο κίνδυνος θρόμβωσης

Ακόμη, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους σε 117 κελιά, στο προαύλιο και στους κοινόχρηστους χώρους της Α’ πτέρυγας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 2 αυτοσχέδια μαχαίρια, φαλτσέτα, 15 λίτρα αυτοσχέδιου αλκοολούχου παρασκευάσματος, κινητό τηλέφωνο και 3 καλώδια φόρτισης.

Για τα ευρήματα ενημερώθηκαν άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας και η τοπική αστυνομική Αρχή, που διενεργεί σχετική προανάκριση.

Παράλληλα, το περιστατικό διερευνάται και από πειθαρχικής πλευράς.