Κρήτη: Ναρκωτικά, απόπειρα κλοπής και ζωοκλοπές – Τρεις συλλήψεις

 Κρήτη: Ναρκωτικά, απόπειρα κλοπής και ζωοκλοπές – Τρεις συλλήψεις

Συνελήφθη από αστυνομικούς , σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά ,ένα άτομο για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε και εντόπισαν μία συσκευασία η οποία περιείχε 510 γραμμάρια κάνναβης. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Επίσης συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Χανίων αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπές και συγκεκριμένα μία τετελεσμένη και δυο απόπειρες.

Αστυνομικοί των ΤΑΕ αντιλήφθηκαν το συγκεκριμένο άνδρα που εισήλθε σε ξενοδοχειακή επιχείρηση με σκοπό την κλοπή. Συνελήφθη άμεσα και από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων προέκυψε ότι ο αλλοδαπός, σε προγενέστερο χρόνο είχε διαπράξει ακόμα μια κλοπή και μια απόπειρα κλοπής στην ίδια ξενοδοχειακή επιχείρηση αφαιρώντας ηλεκτρονικές συσκευές και χρήματα. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες σε περιοχή του Δήμου Σφακίων κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε συνεργασία με συναδέλφους τους των ΤΑΕ και της ΟΠΚΕ. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους στις οικίες που διαμένουν όπου βρήκαν και κατάσχεσαν, πιστόλι, γεμιστήρας, κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια. Επιπλέον σε βάρος ενός εκ των συγκεκριμένων προσώπων, σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Σχετικά Άρθρα