• 26 Οκτωβρίου, 2021

Επεισόδιο στη Βουλή – Διεκόπη η συνεδρίαση

 Επεισόδιο στη Βουλή – Διεκόπη η συνεδρίαση

Πριν από λίγο διεκόπη η συνεδρίαση της ολομέλειας στη Βουλή, όπου συζητείται το πόρισμα της προανακριτικής για Παπαγγελόπουλου, καθώς υπήρξε επεισόδιο και το προεδρείο ζήτησε την αποχώρηση του κ. Μάρκου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, φέρεται να έκανε χειρονομία προς τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρη Κωνσταντόπουλου προκαλώντας την αντίδραση του προεδρείου.

Η ενέργεια προκάλεσε τις αντιδράσεις από τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ και ώθησε τον πρόεδρο να του πει: Ντροπή σας κ. Μάρκου! Εγκαταλείψτε αμέσως την αίθουσα. Ο βουλευτής αρνήθηκε και η συνεδρίαση διακόπηκε.

Με απόφαση του προεδρείου αποκλείεται ο κ. Μάρκου από τη συνέχεια της συνεδρίασης αλλά θα συμμετάσχει στην ψηφοφορία. Όπως είπε ο προεδρεύων θα ενημερωθεί και η επιτροπή δεοντολογίας για το συμβάν.

Με την έναρξη της διαδικασίας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης, δήλωσε ότι το κόμμα του δεν θα πάρει μέρος στη συζήτηση, δεν θα συμμετάσχει σε αυτήν την φαρσοκωμωδία και επιλέγει τον δύσκολο δρόμο της παραγωγής πολιτικής. Κυρίως, είπε ότι είναι δουλειά της Δικαιοσύνης και όχι των βουλευτών ο εντοπισμός των σάπιων μήλων μέσα στο πολιτικό προσωπικό.

Περισσότερα σε λίγο….