ΒΟΥΛΗ/LIVE Κορυφώνεται η “μάχη” για την πρόταση δυσπιστίας- Ομιλίες αρχηγών και ψηφοφορία

 ΒΟΥΛΗ/LIVE Κορυφώνεται η “μάχη” για την πρόταση δυσπιστίας- Ομιλίες αρχηγών και ψηφοφορία

Δεύτερη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή το δημοσίευμα του “Βήματος της Κυριακής” για αλλοίωση των διαλόγων του σταθμάρχη της Λάρισας με τους μηχανοδηγούς το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023, όταν και συνέβη η πολύνεκρη σύγκρουση αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024. Την πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά, Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη η συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Η ονομαστική ηλεκτρονική ψηφοφορία αναμένεται να ξεκινήσει περί τις 8 με 9 το βράδυ.

Η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στην Ολομέλεια, θα ολοκληρωθεί με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών (κατ’ αντίστροφη σειρά της κοινοβουλευτικής δύναμης των κομμάτων) και την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σχετικά Άρθρα