Χρυσοχοΐδης για Τέμπη: Υπάρχουν στοιχεία ότι έγινε συγκάλυψη; -Κάποιοι φτιάχνουν θεωρίες συνωμοσίας

 Χρυσοχοΐδης για Τέμπη: Υπάρχουν στοιχεία ότι έγινε συγκάλυψη; -Κάποιοι φτιάχνουν θεωρίες συνωμοσίας

Για θεωρίες συνωμοσίας που κατασκευάζουν ενόχους και σπιλώνουν αθώους στην υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών έκανε λόγο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παρεμβαίνοντας στη συζήτηση που διεξάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε: «Δεν με ενδιαφέρει να κάνω ερμηνείες για τους λόγους που έκανε πρόταση δυσπιστίας η αντιπολίτευση» για να προσθέσει σε άλλο σημείο:

«Η δικαιοσύνη δεν έχει μιλήσει ακόμα και στο κενό της μη απόδοσης ευθυνών βρίσκουν έδαφος οι κάθε μορφής θεωρίες συνωμοσίας. Υπάρχει κανείς που να ισχυρίζεται με στοιχεία ότι έγινε συγκάλυψη; Δεν αναφέρομαι σε αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Έχουμε 33 κατηγορούμενους ήδη ενώ με την υπόθεση ασχολούνται εφέτης ανακριτής, Ευρωπαίος εισαγγελέας και άλλοι».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε τέλος ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει τεθεί στην διάθεση της δικαιοσύνης και των ανακριτικών αρχών προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες ενώ απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση απηύθυνε έκκληση προκειμένου να αποφευχθεί η αμφισβήτηση κεκτημένων όπως είναι η αδιάβλητη διαδικασία των εκλογών.

Σχετικά Άρθρα