• 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Αποστάσεις Οικονόμου από Χρυσοχοΐδη – Τι είπε για Τσιτσιπά

 Αποστάσεις Οικονόμου από Χρυσοχοΐδη – Τι είπε για Τσιτσιπά

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το αν χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αρκέστηκε να δηλώσει: «Είμαστε στην ώρα της μάχης και αυτό που μας απασχολεί τώρα είναι να είμαστε αποτελεσματικοί με έργα και πράξεις στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών». 

Όπως ήταν αναμενόμενο ο κ. Οικονόμου ξεκίνησε με το θέμα των πυρκαγιών. Είπε ότι όλοι θα θέλαμε να μην έχουμε απώλειες από τις πυρκαγιές αλλά η κυβέρνηση και ο κρατικός μηχανισμός δεν σήκωσαν τα χέρια ψηλά. Όλοι μάχονται ο καθένας από το πόστο του. Όποιος δρα κάνει και λάθη είπε και το αναγνωρίζουμε. Τώρα είναι η ώρα της μάχης και πρέπει να στηρίξουμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, τόνισε.

Η κυβέρνηση μας εγγυάται ότι στο τέλος αυτής της κρίσης θα έχει μεριμνήσει για να κλείσει κάθε πληγή που άνοιξε. Περιβαλλοντική, οικονομική, επαγγελματική, ψυχολογική» τόνισε ο Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Εκπροσωπώ μια κυβέρνηση και έναν πρωθυπουργό που δεν φιλοδοξεί να εξαντλεί την ενέργειά του σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με την αντιπολίτευση γιατί κάτι τέτοιο δεν είναι παραγωγικό για την πατρίδα και δεν ενδιαφέρει τους ανθρώπους σε αυτή τη χώρα».

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά για τον εμβολιασμό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι δεν συμμετείχε στην καμπάνια της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό αλλά και την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού χωρίς να λάβει κάποια αμοιβή και τόνισε:

«Πρόκειται για έναν ταλαντούχο αθλητή, ωστόσο για θέματα υγείας μπορούν να ενημερώνουν μόνο όσοι τα έχουν σπουδάσει και σε αυτούς πρέπει να ανατρέχουμε. Θα έλεγα ότι όσοι αποτελούν σημείο αναφοράς, θα πρέπει να είναι διπλά προσεκτικοί στη διατύπωση απόψεων».