• 6 Ιουλίου, 2020

Alexander Rybak: Ο εθισμός κατέστρεψε τη ζωή μου – Ο star της Eurovision εξομολογείται

 Alexander Rybak: Ο εθισμός κατέστρεψε τη ζωή μου – Ο star της Eurovision εξομολογείται

Ο Νορβηγός μουσικός Alexander Rybak είχε εντυπωσιάσει την Ευρώπη το 2009 όταν με το βιολί του και το τραγούδι «Fairytale» βρέθηκε στην πρώτη θέση του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision.

Ο τραγουδιστής, που τα τελευταία χρόνια δεν βρέθηκε συχνά στα φώτα της δημοσιότητας αποκάλυψε το μεγάλο του μυστικό. Με μια ανάρτησή του στο Facebook, o 34χρονος σήμερα Alexander αποκάλυψε ότι τα τελευταία 11 χρόνια είναι εθισμένος στα υπνωτικά και τα αντικαταθλιπτικά, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο ξεκίνησε την αποτοξίνωση.

«Ζούσα με ένα μυστικό. Εδώ και 11 χρόνια είμαι εθισμένος στα υπνωτικά και τα αντικαταθλιπτικά. Ξεκίνησε ακίνδυνα, αλλά στο τέλος σχεδόν κατέστρεψε τη ζωή μου. Αυτόν τον Ιανουάριο ξεκίνησα την αποτοξίνωση (με καλή βοήθεια από τους γιατρούς μου) και σιγά σιγά αρχίζω να νιώθω πάλι ο εαυτός μου», έγραψε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Τα προηγούμενα χρόνια τα χάπια με έκαναν αδύναμο και φοβισμένο. Επηρέασε όχι μόνο τον εγκέφαλο μου αλλά και τους μύες και το στομάχι μου. Κατέστρεψε τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους, αλλά κυρίως σχεδόν κατέστρεψε τη θέλησή μου να ζήσω», πρόσθεσε. «Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που παλεύουν με τα ίδια προβλήματα, οπότε τις επόμενες εβδομάδες θα μοιραστώ τις εμπειρίες μου μαζί σας και αν κάποιος μπορεί να μάθει από αυτά, θα με κάνει να νιώσω καλύτερα», κατέληξε ο Rybak.

Πηγή: ethnos.gr