• 23 Ιουνίου, 2021

Αγία Μαρίνα: Αναβολή για τις 22 Ιουνίου πήρε η δίκη των συλληφθέντων

 Αγία Μαρίνα: Αναβολή για τις 22 Ιουνίου πήρε η δίκη των συλληφθέντων

Αναβλήθηκε η δίκη των δύο κατηγορούμενων, οι οποίοι κατηγορούνται για επίθεση εις βάρος 26χρονης κοπέλας στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου.

Κατηγορούναι πως της έβγαλαν την μπλούζα ενώ την ίδια ώρα την τραβούσαν βίντεο, το περιεχόμενο του οποίου ανέβασαν στο Διαδίκτυο. Η δίκη πήρε αναβολή για τις 22 Ιουνίου προκειμένου να καταθέσει η παθούσα.

Στήνουν τετραήμερο πάρτι στη Μύκονο – Πάνω από ένα εκατ. ευρώ τα έσοδα

Νωρίτερα οι 2 άνδρες πακιστανικής καταγωγής ισχυρίστηκαν στο δικαστήριο πως είναι αθώοι: «Εμείς κάναμε μπάνιο, ξαφνικά βρήκαμε την παρέα των τεσσάρων ανδρών τους οποίους ξέραμε. Τους είδαμε που πήγανε να μιλήσουν σε μια κοπέλα, εμείς κάτσαμε λίγο πιο πίσω. Δεν επιτέθηκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα. Την ώρα που μας συνέλαβαν εμείς είδαμε τον άνδρα της, δεν τον γνωρίζουμε», σημείωσε ο ένας κατηγορούμενος.

Ο δεύτερος υποστήριξε πως «το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ήμαστε στην ίδια παρέα με τους δράστες. Εμείς απομακρυνθήκαμε επειδή ο φίλος μου, δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής».

Ο εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση τους ωστόσο η τελική κρίση του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί στις 22 Ιουνίου, αφού καταθέσει και το θύμα.

Πηγή: ethnos.gr