• 18 Ιουνίου, 2021

Στήνουν τετραήμερο πάρτι στη Μύκονο – Πάνω από ένα εκατ. ευρώ τα έσοδα

 Στήνουν τετραήμερο πάρτι στη Μύκονο – Πάνω από ένα εκατ. ευρώ τα έσοδα

Ιστοσελίδα για Ισραηλινούς τουρίστες διαφημίζει χορό, κέφι, διασκέδαση στη Μύκονο με ναυλωμένη πτήση, υπερπολυτελή ξενοδοχεία και άγνωστο τόπο διασκέδασης.

Πάρτι με διάσημους dj, των οποίων το κασέ φθάνει έως και τις 100.000 ευρώ, ιδιωτικές πτήσεις και πολυτελή ξενοδοχεία της Μυκόνου διαφημίζουν από τώρα για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου διοργανωτές μέσα σε κλειστές κοινότητες, όπως αναφέρεται σε ιστοσελίδα που διαφημίζει στο Ισραήλ πάρτι για το τετραήμερο 8-11 Ιουλίου, χωρίς να προσδιορίζεται ο τόπος, αν δηλαδή πρόκειται για πάρτι σε βίλα ή σε ξενοδοχείο ή σε κλαμπ.

Γλυκά Νερά: Οι απαντήσεις της “ψυχολόγου” στην ΓΑΔΑ – Τι είπε στους αστυνομικούς

Η τιμή για τα μέλη της κοινότητας είναι 1.299 ευρώ και, όπως έχουν καταγγείλει οι επαγγελματίες της Μυκόνου, οργιάζει η φοροδιαφυγή, πέραν των υγειονομικών κινδύνων. Η τιμή δεν περιλαμβάνει ποτά και κατανάλωση, αλλά αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχείο και είσοδο στα πάρτι για το τετραήμερο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ON Time.

Οι εκτιμήσεις των ειδικών είναι ότι από το πάρτι για το τετραήμερο τα έσοδα θα ξεπεράσουν το 1 εκατ. ευρώ, για τα οποία δεν θα αποδοθεί ούτε σεντ στο ελληνικό Δημόσιο, εφόσον πραγματοποιηθούν σε βίλες ή κλειστούς χώρους. Οι dj που διαφημίζονται συνήθως παίζουν στα πολύ μεγάλα και ακριβά κλαμπ της Μυκόνου, με εξαιρετικά υψηλό κασέ..

Πηγή: ON Time