Μύκονος: Βίντεο ντοκουμέντο από το πάρτι με ναρκωτικά – Συνελήφθη και γιος αστυνομικού

 Μύκονος: Βίντεο ντοκουμέντο από το πάρτι με ναρκωτικά – Συνελήφθη και γιος αστυνομικού

Σε μία ακόμη επιχείρηση προχώρησε η αστυνομία στη Μύκονο, αυτή τη φορά σε βίλα όπου είχε στηθεί παράνομο πάρτι. Στο συγκεκριμένο χώρο γινόταν και ευρεία διακίνηση διάφορων ναρκωτικών ουσιών, σύμφωνα με το MEGA. Μάλιστα, στην εξίσωση μπαίνει και γιος πρώην αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας. Φαίνεται ότι στο «αμαρτωλό» πάρτι στην πολυτελέστατη βίλα υπήρχαν περισσότεροι από 200 καλεσμένοι, στα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το MEGA. Στην καταγγελία που έγινε στην αστυνομία αναφέρθηκε ότι εκτός από την ηχορύπανση, μπορεί να γίνεται και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Έτσι, δύο αστυνομικοί με πολιτικά προσποιήθηκαν τους πελάτες και πήγαν στο πάρτι. Στο εσωτερικό του πολυτελούς σπιτιού διέμειναν για πάνω από 50 λεπτά, όπου διαπίστωσαν ότι πέρα από τη δυνατή μουσική γινόταν και διακίνηση ναρκωτικών.

Όταν έφθασε η αστυνομία στη βίλα, οι υπεύθυνοι του οικήματος προσπάθησαν να χαμηλώσουν την μουσική, αλλά πλέον ήταν αργά. Ως υπεύθυνος παρουσιάστηκε ο 35χρονος γιος πρώην αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. και δημοτικός σύμβουλος στο νησί της Μυκόνου.

Συνολικά εντοπίστηκαν μέσα στη βίλα περισσότερα από 60 γραμμάρια κοκαΐνης, μεθαμφεταμίνες, κάνναβη και συνελήφθησαν ακόμη τρία άτομα, ανάμεσα στα οποία είναι και μία γυναίκα που φαίνεται να διατηρεί δεσμό με τον αδερφό του 35χρονου.

Βίντεο ντοκουμέντο:

Σχετικά Άρθρα