Δολοφονία Καρολάιν – Ραγδαίες εξελίξεις: Εισαγγελική έρευνα για την “ψυχολόγο”

 Δολοφονία Καρολάιν – Ραγδαίες εξελίξεις: Εισαγγελική έρευνα για την “ψυχολόγο”

Η εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών διέταξε προκαταρκτική έρευνα για την ψυχολόγο της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά δίπλα στο νεογέννητο παιδί της.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα εξετασθεί, βάση και της δικογραφίας που έστειλαν στην εισαγγελία οι αστυνομικές αρχές, αν έχει τελεστεί από την πλευρά της ψυχολόγου – μαίας το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση καθώς και αυτό της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Σημειώνεται, ότι νωρίτερα σήμερα η ψυχολόγος κλήθηκε να καταθέσει στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Μυλωνοπούλου υποστήριξε ότι «ουδέποτε εκείνη δήλωσε ψυχολόγος και πως πρόκειται για μία παρερμηνεία από τα ΜΜΕ». Στη συνέχεια φέρεται να εξήγησε ότι «η ίδια έχει εταιρεία “Κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης, ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων” με άδεια από το Επιμελητήριο Αθηνών και σε βάρος της δεν στοιχειοθετείται κατηγορία για το αδίκημα της απάτης».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην σχέση που είχε με το ζευγάρι των Γλυκών Νερών.

  • «Μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου παρείχα συμβουλές στο ζεύγος. Μετά τη δολοφονία της 20χρονης έστειλα ένα συλλυπητήριο μήνυμα στο σύζυγο και από εκείνη τη στιγμή και μετά είχα μόνο μία επικοινωνία μαζί του».

Εδώ και μερικές μέρες έχει ξεσπάσει σάλος με την ψυχολόγο της άτυχης Καρολάιν και το αν έχει άδεια να ασκεί το επάγγελμα. Η Ελένη Μυλωνοπούλου οδηγήθηκε, λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί, στο τμήμα περιουσιακών δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής.