• 30 Νοεμβρίου, 2020

Α. Γεωργιάδης: Για την έκρηξη κρουσμάτων φταίει η συγκέντρωση στο Εφετείο (vid)

 Α. Γεωργιάδης: Για την έκρηξη κρουσμάτων φταίει η συγκέντρωση στο Εφετείο (vid)

Στους διαδηλωτές που έδωσαν βροντερό παρών έξω από το Εφετείο, ζητώντας την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής ρίχνει την ευθύνη για την έκρηξη κρουσμάτων ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Σήμερα έχουμε την συμπλήρωση 14 ημερών από εκείνη τη μεγάλη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο. Είχε προειδοποιήσει ο κ. Χαρδαλιάς και ο κ. Κικίλιας για τέτοιου είδους συγκεντρώσεις χιλιάδων ανθρώπων» ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στο Mega.

Και συνέχισε: «Ήταν χιλιάδες ο ένας πάνω στον άλλον, οι περισσότεροι χωρίς μάσκα. Άρα ξέραμε ότι θα ήταν φύσει αδύνατον 14 – 15 μέρες μετά να μην έχουμε αύξηση των κρουσμάτων. Αν δεν είχαμε θα είχαν καταργηθεί όλοι οι νόμοι αυτού του ιού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφημερίδα «Μακελειό» στο φύλλο της Τετάρτης έλεγε ουσιαστικά τα ίδια, ρίχοντας την ευθύνη στην αντιφασιστική συγκέντρωση.

Φυσικά ο κατά τα άλλα λαλίστατος υπουργός δεν είπε κουβέντα για τις ευθύνες της κυβέρνησης που άφησε αθωράκιστο το ΕΣΥ και προτίμησε να κουνήσει για άλλη μία φορά το δάχτυλο στους πολίτες.