Εξαφάνιση 34χρονης Χρυσάνθης: Βίντεο από κατάστημα που ζήτησε φαγητό – Η έκκληση της μητέρας

 Εξαφάνιση 34χρονης Χρυσάνθης: Βίντεο από κατάστημα που ζήτησε φαγητό – Η έκκληση της μητέρας

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης Χρυσάνθης Μουχταροπούλου, η οποία την Παρασκευή εξαφανίστηκε από το σπίτι όπου διέμενε με την οικογένεια της στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης.

Η έκκληση της μητέρας της

«Εννοείται ότι φοβάμαι. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο οι περιοχές που κινείται», είπε η μητέρα της Χρυσάνθης.

Όλες αυτές τις ημέρες υπάρχουν αναφορές πως η νεαρή γυναίκα κινείται σε δρόμους κυρίως της Κάτω Τούμπας και γύρω από το νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

«Είναι φοβισμένο. Όποιος τη βρει να αφιερώσει λίγο χρόνο και να την ακολουθήσει και να ενημερώσει τις αρχές», συμπλήρωσε η μητέρα της 34χρονης.

Όπως λέει η μητέρα της η Χρυσάνθη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία επιβάλλεται να παίρνει φαρμακευτική αγωγή.

«Λέει ο γιατρός οπωσδήποτε να πάρει αγωγή. Δεν δέχεται την αγωγή και πλέον προσπαθούσα να της το βάζω στο φαγητό. Με κατάλαβε και από τότε δεν δέχεται τίποτα από εμένα. Ή χάπια ή κλινική και δεν τα δεχόταν».

Με αυτά τα δεδομένα, η Χρυσάνθη το έσκασε από το σπίτι και έκτοτε κυκλοφορεί στους δρόμους της συμπρωτεύουσας χωρίς χρήματα, ταυτότητα, ούτε καν κινητό.

Πού εντοπίστηκε τελευταία φορά

Ήταν Κυριακή μεσημέρι όταν κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε την 34χρονη να μπαίνει σε φούρνο και να ζητά κάτι να φάει.

Η νεαρή κοπέλα μισή ώρα μετά ξαναπηγαίνει στην ίδια επιχείρηση και ζητά κάτι φαγώσιμο, καθώς δεν έχει πάνω της χρήματα.

Όλες αυτές τις μέρες έχει εντοπιστεί σε διάφορα σημεία του κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ιερέας την είδε να κάθεται σε παγκάκι έξω από το Ιπποκράτειο, αλλά μόλις την πλησίασε εκείνη απομακρύνθηκε. Χτες αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως την είδαν να περπατά στην αερογέφυρα Κορδελιού.

Θύμα bullying η 34χρονη;

Η Χρυσάνθη ζούσε στην Αθήνα τα τελευταία 15 χρόνια αρχικά ως φοιτήτρια και στη συνέχεια ως υπάλληλος μιας εταιρείας πληροφορικής. Όπως λέει η μητέρα της, η 34χρονη ήταν μια χαρά μέχρι να πέσει όπως λέει θύμα εργασιακού bullying.

«Μου έκανε παράπονα για την εργασία της. Εργασιακό bullying. Την παρακολουθεί. Άρχισε να βγάζει τα ψυχολογικά προβλήματα και λέω έχουμε πρόβλημα. Θεωρούσε ότι όλα συμβαίνουν εξαιτίας της εφαρμογής».

Η φαρμακευτική αγωγή είναι επιβεβλημένη, με την ανησυχία για την τύχη της να κορυφώνεται ώρα με την ώρα.

Σχετικά Άρθρα