• 26 Οκτωβρίου, 2021

Τόσκο Μποζατσίσκι: “Στο νεκροτομείο δεν αναγνωριζόταν” – Συγκλονίζει ο πατέρας του άτυχου Βούλγαρου οπαδού

 Τόσκο Μποζατσίσκι: “Στο νεκροτομείο δεν αναγνωριζόταν” – Συγκλονίζει ο πατέρας του άτυχου Βούλγαρου οπαδού

«Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι είναι για μια μαμά και έναν μπαμπά να βλέπουν και να μαθαίνουν τέτοια πράγματα. Δεν πρέπει να συμβαίνουν» κατέθεσε ο πατέρας του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού, Τόσκο Μποζατζίσκι που βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο μετά από άγριο ξυλοδαρμό από οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο πατέρας του άτυχου νεαρού μίλησε σήμερα για το πώς έμαθε για τον θάνατο του παιδιού του αλλά και τα όσα ακολούθησαν, ενώ περιέγραψε τον γιο του ως ένα καλό παιδί που δεν είχε σχέση με ακραίες συμπεριφορές.

Παρασκήνιο: Γιατί ο Μητσοτάκης αναφέρθηκε απρόκλητα στις πρόωρες εκλογές – Ερωτήματα από τα “χτυπήματα” Βενιζέλου

Σύμφωνα με τον ίδιο, αισθανόταν ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν δεν μπορούσε να τον βρει στον τηλέφωνο. Είπε ακόμα πως οι φίλοι του Τόσκο τού μετέφεραν πώς έγινε η συμπλοκή και στη συνέχεια η παράσυρση.

«Τον είδα στο νεκροτομείο. Το πρόσωπό του δεν αναγνωριζόταν» είπε συγκλονίζοντας.

Ερωτώμενος για τα οπαδικά χαρακτηριστικά της συμπλοκής σημείωσε πως ο γιος του είχε οργανωτικό ρόλο στον σύλλογο φιλάθλων της Μπότεφ, χωρίς όμως να έχει σχέση με ακραίες συμπεριφορές. «Ήταν απόφοιτος νομικής και ήξερε τρεις γλώσσες. Δεν βρίσκω την αιτία που βρέθηκε σε αυτή τη θέση» είπε στο δικαστήριο. «Παντού έγραφαν ότι ήταν άτομα της ομάδας του ΠΑΟΚ. Αυτό διαβάζαμε παντού», τόνισε.

Ο πατέρας του θύματος ανέφερε ακόμα πως οι φίλοι του νεαρού του είπαν ότι τους επιτέθηκαν άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά και μαχαίρια και για αυτόν τον λόγο, όπως είπε, δεν μπορεί να αναγνωρίσει τους κατηγορούμενος. Πρόσθεσε μάλιστα πως δύο από τους μάρτυρες δέχτηκαν τηλεφωνήματα και όπως είπε, «είναι αρκετά φοβισμένοι».

Πηγή: voria.gr