• 26 Ιανουαρίου, 2021

Το μήνυμα του Χαρδαλιά στους νέους: “Σας μιλώ ως πατέρας…”

 Το μήνυμα του Χαρδαλιά στους νέους: “Σας μιλώ ως πατέρας…”

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, απευθύνθηκε στους νέους και μίλησε ως πατέρας, όπως είπε χαρακτηριστικά. Τους ζήτησε μάλιστα να γίνουν οι ήρωες του μέλλοντος και να περιφρουρήσουν ό,τι σημαντικό έχει γίνει. 

“Κάθε κρούσμα δίνει άλλο ένα – Μετατόπιση σε νέους – Έως 31/8 τα 100 άτομα σε κοινωνικές εκδηλώσεις, δεν θα γίνει γενικό lockdown”

Αναλυτικά η αναφορά του Νίκου Χαρδαλιά:

«Σας μιλάω από καρδιάς. Υπάρχει κάποιος από εμάς που δεν έχει ζήσει έντονα καλοκαίρι; Αντιλαμβάνομαι πάρα πολύ τα νέα παιδιά, τα οποία νιώθουν την ανάγκη και νιώθουν, αν θέλετε, και περισσότερο άτρωτοι. Βράζει το αίμα τους. Σε αυτούς απευθύνομαι. Και σαν πατέρας. Και τους ζητώ να συμβάλλουμε όλοι. 

Είναι τα νέα παιδιά, τα οποία θα πρέπει να περιφρουρήσουν τα ζητήματα αυτά. Είναι τα νέα παιδιά, που θα είναι οι επόμενοι ήρωες στην προσπάθεια να προστατεύσουμε τους μεγάλους ανθρώπους, τους ανθρώπους που έχουν νοσήματα ή μπορεί να κινδυνεύσουν. Τους παππούδες μας, τις γιαγιάδες μας. Είναι εκείνα τα νέα παιδιά, που μπορούν να αντισταθούν σε οτιδήποτε δεν τους αρέσει, αλλά είναι η ώρα που θα πρέπει, με την ευθύνη που τους διακρίνει όλους αυτούς τους μήνες, να μπούνε μπροστά στην προσπάθεια αυτή. Είναι οι νέοι, που θα κληθούν να ζήσουν σε μια κοινωνία, η οποία θα πρέπει να είναι καλύτερη. 

Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς

Και μέσα από αυτή την κρίση να βγούμε κερδισμένοι. Και σαν χώρα. Να πάει μπροστά η πατρίδα μας. Είναι αυτά τα νέα παιδιά, τα οποία κοιτάμε στα μάτια και τους ζητάμε να περιφρουρήσουν ό,τι σημαντικό έχει γίνει στην κοινωνία τους τελευταίους μήνες. Είναι, ναι, αυτά τα νέα παιδιά».