• 28 Ιουλίου, 2021

Τι κατέθεσε η Κούρκουλα για Λιγνάδη: Είναι γλυκός άνθρωπος…

 Τι κατέθεσε η Κούρκουλα για Λιγνάδη: Είναι γλυκός άνθρωπος…

Το ότι βρισκόταν μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη από την 1η Αυγούστου του 2015 μέχρι και τις 22 Αυγούστου του ίδιου μήνα στην Ιθάκη κατέθεσε χθες Πέμπτη ενώπιον της ανακρίτριας, Παρασκευής Μπότση η ηθοποιός και πρώην υφυπουργός Παιδείας Ελένη Κούρκουλα. 

Πρόκειται για το επίμαχο διάστημα για το οποίο ανήλικο πρόσωπο την περίοδο εκείνη έχει καταγγείλει στις εισαγγελικές αρχές επώνυμα ότι βιάστηκε από τον σκηνοθέτη (στις 8 Αυγούστου του 2015 συγκεκριμένα) στην Επίδαυρο.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση της ανακρίτριας για το που βρισκόταν ο Λιγνάδης τον Αύγουστο του 2015 η Ελένη Κούρκουλα καταθέτει:

  • «Βρισκόταν στην Ιθάκη μαζί μας. Νοικιάζαμε ένα σπίτι και έμενε μαζί μας, μαζί με τον αδερφό μου και την ανιψιά του. Πήγαμε όλοι μαζί την 1η Αυγούστου και μείναμε στο σπίτι που νοικιάζαμε στο Σταυρό Ιθάκης και το μέρος αυτό λέγεται Πόλη. Όλο αυτό το διάστημα ήταν μαζί μας και το ξέρει όλη η Ιθάκη. Το διάστημα αυτό γίνονται πολλά πανηγύρια στην Ιθάκη και επειδή η παρουσία του κυρίου Λιγνάδη είναι εμφανής στα πανηγύρια, επειδή τραγουδάει, τον είδαν πολλοί άνθρωποι εκεί. Δεν έφυγε καθόλου από τον Ιθάκη, ούτε δευτερόλεπτο. Εχω φωτογραφίες από το κινητό μου που το αποδεικνύουν και είναι τραβηγμένες από την 1η Αυγούστου. Δεν είναι εύκολο να φύγει κάποιος από την Ιθάκη, θέλει μια διαδικασία. Ήμασταν 22 μέρες στην Ιθάκη με τον κύριο Λιγνάδη τον αδερφό του και την ανιψιά του που κάποια στιγμή γύρισε πίσω στην μαμά συνοδεία του πατέρα της,. Τον Δημήτρη Λιγνάδη τον ξέρω 30 χρόνια, έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο και είναι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος».

Πηγή: documento.gr