Δέσποινα Καρνέση: Αρνείται έως τώρα να δώσει κατάθεση στην αστυνομία

 Δέσποινα Καρνέση: Αρνείται έως τώρα να δώσει κατάθεση στην αστυνομία

«Όχι» προς το παρόν στο αίτημα της αστυνομίας για κατάθεση έδωσε η Δέσποινα Καρνέση, αδελφή της Μαρίας Καρνέση και σύζυγος του Αντώνη Βλασσάκη, που έπεσαν νεκροί από τα δολοφονικά πυρά του 76χρονου Αιγύπτιου, στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με το Mega, η αστυνομία επικοινώνησε προς το παρόν με την Δέσποινα Καρνέση, η μαρτυρία της οποίας θεωρείται πολύτιμη για την υπόθεση της τριπλής δολοφονίας. Ωστόσο η ίδια αρνήθηκε να καταθέσει προς το παρόν.

Οι αρχές θέλουν να πάρουν από την Δέσποινα Καρνέση απαντήσεις για τα αίτια της τραγωδίας. Ο 76χρονος Αιγύπτιος δράστης φέρεται ότι προχώρησε στο μακελειό επειδή του ζητήθηκε να φύγει από το σπίτι που του είχαν παραχωρήσει οι δύο αδερφές Καρνέση.

Ωστόσο, το σπίτι, σύμφωνα με τα παραστατικά στοιχεία του κτηματολογίου, ανήκει στον Σπύρο Καρνέση. Άγνωστο παραμένει εάν η διαχείριση ανήκε στην Μαρία Καρνέση. Η αστυνομία ερευνά και τη σχέση της Μαρίας Καρνέση με τον 76χρονο Αιγύπτιο.

karnesis1

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι τραπεζικοί λογαριασμοί του και το κινητό του τηλέφωνο, οι σχέσεις του με τα μέλη της εφοπλιστικής οικογένειας και τα όπλα που χρησιμοποίησε στο μακελειό, ενώ θεωρείται πως τα κομμάτια του «παζλ» θα ενώσουν οι καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων και δη της Δέσποινας Καρνέση.

Σχετικά Άρθρα