Γλυφάδα: Με “κλειστά” 1,4 εκατ. ευρώ στην Ελβετία ο Αιγύπτιος -Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει το μακελειό

 Γλυφάδα: Με “κλειστά” 1,4 εκατ. ευρώ στην Ελβετία ο Αιγύπτιος -Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει το μακελειό

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το μακελειό στη Γλυφάδα στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση. Το MEGA μετέδωσε αποκαλυπτική μαρτυρία για τα όσα συνέβησαν το μοιραίο πρωινό της Δευτέρας με τον δράστη και τα τρία του θύματα.

«Πρώτα πυροβόλησε την κυρία Μαρία»

Η μαρτυρία για τη Μαρία Καρνέση αναφέρει:

«Κατευθείαν από πάνω ξεκίνησε (σ.σ από την Μαρία Καρνέση). Κατέβηκε η κυρία Μαρία, ο θεός να την συγχωρέσει, κάτω τρέχοντας και φώναζε ‘’βοήθεια, πεθαίνω’’ και κράταγε κάτι μαύρο. Δεν θυμάμαι αν ήταν τσάντα ή τηλέφωνο κομμένο. Δεν θυμάμαι γιατί έτρεχε η γυναίκα και από πίσω έτρεχε εκείνος. Την πυροβόλησε όταν ήταν κάτω από το γραφείο, όχι όταν ήταν πάνω στο γραφείο. Η κυρία Μαρία είχε έρθει και είχε κρυφτεί κάτω σε εμάς και την πυροβόλησε σαν χαριστική βολή. Αλλά η κυρία Μαρία είχε κατέβει εδώ και ζητούσε βοήθεια και πήγε και κρύφτηκε στα γραφεία εκεί του operation».

«Πρώτα πυροβόλησε την κυρία Μαρία, πυροβόλησε τον Αντώνη και τρίτο τον Κουκουλάρη. (Πρώτα) Είχε ανέβει επάνω, τον έδιωχνε η κυρία Μαρία, του φώναζε ‘’θα φωνάξω την αστυνομία’’, τις φωνές τις ακούγαμε. ‘’Θα φωνάξω την αστυνομία» και από εκεί και πέρα πυροβόλησε την πόρτα της γιατί την κλείδωσε την πόρτα της η κυρία Μαρία. Πιστεύω με αυτήν είχε τη διένεξη (σ.σ με την Μαρία). Ο Βλασάκης δεν νομίζω ότι… μπορεί να την βοήθαγε την Μαρία. Ό,τι έγινε, έγινε από τις 9 η ώρα μέχρι τις δέκα παρά 10. Δεν την πήρε η κυρία Μαρία την αστυνομία, την αστυνομία την πήραν άλλοι. Δεν κινδυνεύσαμε εμείς πολύ, δεν είχε σκοπό να σκοτώσει κανέναν από εμάς. Αφού της έδωσε την χαριστική βολή, έφυγε κατέβηκε κάτω στο υπόγειο και αυτοκτόνησε».

«Προσπαθούσε να τον εμποδίσει»

Η μαρτυρία για τον Αντώνη Βλασάκη αναφέρει:

«Εκεί ήμουνα, εκεί ήμουνα και όταν τους σκότωσε. Φώναζε (σ.σ στον Βλασάκη) ‘’και εσύ θέλεις να με βγάλεις έξω;’’, του είπε. Επί λέξη, αφού δίπλα μου ήτανε, στην ντουλάπα ήτανε. Δίπλα μου ακριβώς, το ότι γλιτώσαμε και εμείς Θεού θαύμα ήτανε. Ο κύριος Αντώνης ήταν έξω, στην πόρτα του (γραφείου του). Βγήκε έξω στην πόρτα του με το που άκουσε τους πυροβολισμούς και του έκλεισε την πόρτα. Αλλά η πόρτα αυτή που του έκλεισε, δεν είχε κανένα σκοπό που την έκλεισε γιατί από πίσω έχει δίοδο που πας στο φωτοτυπικό και ξανά βγαίνεις μπροστά (στο διάδρομο). Αλλά δεν του έκοψε του κύριου Αντώνη να φύγει ‘’αφού δεν βρίσκω αντίσταση να φύγω εκείνη την ώρα εγώ’’, δεν το σκέφτηκε αυτό. Προσπαθούσε να τον εμποδίσει. Του λέει ‘’σταμάτα’’, του σήκωσε το ένα το χέρι, το θυμάμαι δηλαδή, η εικόνα είναι… ‘’Σταμάτα’’, του λέει. ‘’Και εσύ θέλεις να με βγάλεις από το σπίτι’’ και χωρίς δεύτερη σκέψη τον πυροβόλησε. Του είπε ‘’και εσύ θέλεις να με πετάξεις;’’. Επί τόπου, αυτό που σας λέω είναι πραγματικότητα. Δεν έτρεξε, δεν έτρεξε, έκανε λάθος, σάστισε πολύ».

«Το μικρό το όπλο, το έβγαλε όταν σκότωσε τον Κουκουλάρη»

Η μαρτυρία για τον καπετάνιο, αναφέρει:

«Έπεσε κάτω ο άνθρωπος (σ.σ ο Βλασάκης) και μετά από πίσω, εκείνη την ώρα ερχόταν ο Ηλίας ο Κουκουλάρης, ο οποίος προσπάθησε να τον ηρεμήσει και του έβαλε το ένα χέρι στο στήθος και του λέει του Ηλία ο Άρης ‘’φύγε θα σε σκοτώσω’’. Αυτός, ήταν αποφασισμένος για να τους φάει. Μετά τρέξαμε εμείς, γιατί λέγαμε ότι μπορεί να φάει άλλους τόσους. Αφού σκότωσε τον καπετάν Ηλία μπροστά στα μάτια μας, δεν το περίμενα αυτό. Γιατί του λέει ο καπετάν Ηλίας ‘’Άρη, ηρέμησε’’. Το λάθος του καπετάν Ηλία ήταν ότι έβαλε το χέρι του στην καραμπίνα και είχε και το άλλο το όπλο το revolver και όπως ήταν όρθιος, ακούμπησε στην πλάτη το revolver και τον πυροβόλησε. Έπεσε κάτω, σωριάστηκε κάτω με τη μια ο καπετάν Ηλίας, σκοτώθηκε ακαριαία. Το μικρό το όπλο, το έβγαλε όταν σκότωσε τον Κουκουλάρη. Το είχε στο σακάκι που φορούσε γιατί το τράβηξε. Γιατί όταν σκότωσε τον κύριο Αντώνη, την καραμπίνα την κρατούσε με τα δύο χέρια».

1.404.000 τα χρήματα του Άρη σε κλεισμένο προθεσμιακό λογαριασμό στην Ελβετία

Διευκρινίσεις για τα χρήματα στην Ελβετία του δράστη του μακελειού στη Γλυφάδα ήρθαν στη δημοσιότητα.

Το MEGA έκανε λόγο για προθεσμιακούς λογαριασμούς μεγάλης χρονικής διάρκειας από το 2021 μέχρι σήμερα. Κι ενώ χθες είχε ειπωθεί πως έμειναν 1.700 ευρώ στον λογαριασμό της Ελβετίας και το 1.5 εκατ. ευρώ απλά διακινήθηκε μέσω του λογαριασμού, αυτό ανατρέπεται με τα νέα στοιχεία.

Ο λογαριασμός στην Ελβετία είναι στο όνομα του Αιγύπτιου, είναι προσωπικός του λογαριασμός και όπως αναφέρθηκε 1.404.000 είναι το ακριβές ποσό στο συγκεκριμένο λογαριασμό σε γνωστή τράπεζα στην Ελβετία, κλεισμένο σε προθεσμιακό λογαριασμό που ανανεώνεται κάθε 3 μήνες.

Στην ίδια τράπεζα υπάρχουν και λογαριασμοί της εταιρείας.

Επίσης αναφέρθηκε πως σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία στον λογαριασμό του Άρη στην Αθήνα μια υπάλληλος της εταιρείας ήταν συνδικαιούχος.

Σχετικά Άρθρα