• 18 Απριλίου, 2021

Τελικά το κείμενο του “Μάξιμου” ήταν “τρολιά”;

 Τελικά το κείμενο του “Μάξιμου” ήταν “τρολιά”;

Με αφορμή την φιλοξενία του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο στο πατρικό του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά, η ιστοσελίδα «News Βreak» προχώρησε σε ένα άρθρο (με υπογραφή Μάξιμος), το οποίο όπως κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία ήταν… προβοκατόρικο μεν αλλά από την αντίθετη σκοπιά. Κοινώς “τρολιά”.

Η ιστοσελίδα ανήκει στον όμιλο του Γιάννη Φιλιππάκη που περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων τα έντυπα Δημοκρατία, Espresso, Εστία. Τα οποία μέσα έχουν ασκήσει δριμεία κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη μεταξύ άλλων για τη λίστα Πέτσα αλλά και για εθνικά θέματα.

Όπως λέγεται, το κείμενο ήταν υπερβολικό προκειμένου να αναδείξει το χαμηλό επίπεδο της δημοσιογραφίας στη χώρα μας. Δεν είναι βέβαιο σε τι αποβλέπει, παρουσιάζει όμως έντονο ενδιαφέρον το γεγονός ότι τα εσωκομματικά πυρά από μέσα που πρόσκεινται σε φίλιο προς την κυβέρνηση πολιτικό χώρο κλιμακώνονται.

Τίτλος του κειμένου: «Έλαμψε η Μαρέβα μέσα στο γλυκό, κρητικό δειλινό»

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η μεγαλειώδης ταπεινότητα που εξέπεμψε απόψε η Μαρέβα Μητσοτάκη, είναι η σημειολογία που πρέπει να ακολουθήσει η εξωτερική πολιτική της Ελλάδος. Η Μαρέβα Μητσοτάκη απόψε εκτός από καλαισθησία, δίδαξε και μακρόπνοο πολιτικό σχεδιασμό, παγκόσμιου επιπέδου».