Στο Περιστέρι ο Τσίπρας

 Στο Περιστέρι ο  Τσίπρας

Η σημερινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική πλατεία του Περιστερίου αποτελεί σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Κουμουνδούρου την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Η αποκήρυξη των εκλογών από τον κ. Μητσοτάκη δεν αλλάζει τον σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, καθώς οι διαρκείς αμφιταλαντεύσεις και υπαναχωρήσεις του Πρωθυπουργού επιβεβαιώνουν σύμφωνα με την ανάλυση της αντιπολίτευσης, ότι αυτές μπορεί να έρθουν ανά πάσα στιγμή και κανείς δεν πρέπει να ξεγράφει ακόμα και το σενάριο αιφνιδιασμού τον Σεπτέμβρη.

Διόλου τυχαία ο Νάσος Ηλιόπουλος, μετά τις χθεσινές διαβεβαιώσεις Μητσοτάκη για την εξάντληση της τετραετίας σχολίαζε σκωπτικά πως «δεν πείθει ούτε τους βουλευτές και τους υπουργούς του».

«Η μόνη σταθερότητα που διασφαλίζει είναι αυτής της συνέχισης της πορείας στην ακραία φτωχοποίηση των πολιτών» πρόσθεσε ο κ. Ηλιόπουλος.

Με αυτές τις σκέψεις ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα αναμένεται όχι απλά να σημάνει και επίσημα την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, αλλά και να απευθύνει κάλεσμα για μία πλατιά κοινωνική συστράτευση.

Μανώλης Δράκος