Στην αντεπίθεση η 30χρονη μια μέρα μετά την καταδίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου

 Στην αντεπίθεση η 30χρονη μια μέρα μετά την καταδίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Αποφασισμένη να κινηθεί νομικά για να πάρει αποζημίωση είναι η 30χρονη, πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η 30χρονη που κατήγγειλε τον Στάθη παβαγιωτόπουλο και κίνησε τις διαδικασίες, ώστε να ανοίξουν στόματα και να ακολουθήσουν και άλλες καταγγελίες, εμφανίζεται αποφασισμένη να κινηθεί νομικά για να ζητήσει αποζημίωση. Η ίδια τονίζει πως ο παρουσιαστής δεν της ζήτησε συγγνώμη και αδιαφόρησε ακόμα και κατά τη διάρκεια της χθεσινής δίκης στο Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης.

Μουσικός πασίγνωστου ελληνικού ροκ συγκροτήματος καταδικάστηκε για αποπλάνηση 8χρονης

Σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο πρώην συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, για την ανάρτηση βίντεο με προσωπικές στιγμές, χωρίς τη συναίνεση της συντρόφου του. Του επιβλήθηκαν επίσης 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Μέσα στο δικαστήριο, η 30χρονη είπε μεταξύ άλλων: «Ουδέποτε ο κατηγορούμενος δεν με αποκατέστησε με κανένα τρόπο, ούτε έδειξε εμπράκτως την μετάνοια του για όσα έκανε ενώ είχε ενημερωθεί εδώ και πολύ καιρό ότι υπήρχε νομική διαδικασία σε βάρος του. Είχε σκοπό να με βλάψει και να με διασύρει. Ποτέ δεν προσπάθησε έμπρακτα να επανορθώσει. Εκμεταλλευόταν τα συναισθήματα και την εμπιστοσύνη που του είχα».

Ένα 24ωρο μετά την απόφαση, η δικηγόρος της 30χρονης, Σταυρούλα Αντιγόνη Πριλή, τονίζει πως η πελάτισσά της, θα διεκδικήσει το επόμενο διάστημα αποζημίωση από τον παρουσιαστή. «Με βάση το ότι ήμασταν ενώπιον πλημμελειοδικείου είχαμε την απόφαση αυτή, τη φυλάκιση των πέντε ετών, που είναι η μέγιστη ποινή που μπορεί ένα πλημμελειοδικείο να επιβάλει. Δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό. Με δεδομένο ότι ήμασταν ενώπιον πλημμελειοδικείου, αυτή ήταν η μέγιστη ποινή. Από την άλλη πλευρά, εμείς είχαμε ζητήσει να γίνει κακουργηματικής μορφής η δίωξη», είπε η κ. Πριλή.

«Δεν εμφανίστηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ούτε για να απολογηθεί, ούτε για να ζητήσει συγνώμη στην κοπέλα, ούτε για να δει πώς είναι, τίποτα απολύτως. Είναι επιλογή του πώς θα εκπροσωπηθεί», σημείωσε η ίδια. «Οι δικηγόροι του επέμεναν ότι δεν είχε σκοπό να προκαλέσει βλάβη. Ο συνήγορός του είπε ότι δε φαινόταν το πρόσωπο της κοπέλας στο βίντεο. Αλλά και το γυμνό της σώμα είναι στοιχείο της προσωπικότητάς της και δε θα έπρεπε να προβάλλεται σε τέτοιες σελίδες. Όποιος θέλει να εκτεθεί μπορεί να το κάνει μόνος του», εξήγησε η δικηγόρος.

«Το χθεσινό ήταν το κομμάτι το ποινικό. Το κομμάτι το αστικό θα είναι το κομμάτι της αποζημίωσης, θα προχωρήσουμε για τη διεκδίκηση αποζημίωσης. Το κομμάτι το αστικό αποδεικνύει ότι η εντολέας μου ήταν καθόλα αξιόπιστη», σημείωσε η ίδια κλείνοντας.

Χρήστος Σταθόπουλος