Το χυδαίο μήνυμα που έστειλε ο Παναγιωτόπουλος στην Κάρολαϊν όταν ήταν 15 ετών

 Το χυδαίο μήνυμα που έστειλε ο Παναγιωτόπουλος στην Κάρολαϊν όταν ήταν 15 ετών

Η φίλη της Καρολάιν Κράουτς, που είχε πέσει θύμα του γυναικοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αποκάλυψε ένα αδιανόητο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Συγκεκριμένα, ο συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, που κατάγεται και αυτός από την Αλόννησο όπως και η Κάρολαϊν, της είχε στείλει χυδαίο μήνυμα όταν ήταν σε ηλικία 15 χρονών, με το οποίο της ζητούσε να πάνε μαζί για κατάδυση.

Η κοπέλα μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Παναγιωτόπουλος ήταν γνωστός στο νησί ως «γλοιώδης άνθρωπος».

Η Καρολάιν είναι άγνωστο αν απάντησε ποτέ στο μήνυμά του, πάντως σύμφωνα με τα όσα εκμυστηρεύτηκε η φίλη της, εκείνη γελούσε γνωρίζοντας τι είδους άνθρωπος είναι.

«Τρία τέσσερα χρόνια ήμασταν καλές φίλες. Ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Έξω καρδιά. Κοινωνική φουλ, πηγαίναμε για καταδύσεις μαζί και προσκοπισμό. Ήταν φουλ άτομο με ενέργεια, πάθος για να εξερευνήσει τα πάντα», είπε στον ΑΝΤ1 η φίλη της Καρολάιν.

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Παναγιωτόπουλο και το συγκεκριμένο συμβάν: «Τον είχαμε γνωρίσει, ήταν στο ίδιο, τέλος πάντων, καταδυτικό κέντρο, που κάναμε τις καταδύσεις εμείς, ήταν και ο Στάθης. Τον ξέραμε γενικότερα τον Στάθη. Της είχε στείλει και μήνυμα, θυμάμαι, τότε που κάναμε τις καταδύσεις. Χυδαία θυμάμαι ήταν, το τι της έλεγε δεν θυμάμαι. “Πότε κούκλα μου θα πάμε μαζί για κατάδυση;” κάτι τέτοια, αλλά γενικότερα ξέραμε ότι είναι γλοιώδης άνθρωπος, όλη η Αλόννησος το ήξερε ότι είναι γλοιώδης. Ότι έκανε αυτό που έκανε όχι. Αλλά όλοι ξέραμε ότι είναι αισχρός».

Σχετικά Άρθρα