• 24 Ιουνίου, 2021

Self Test από την Πέμπτη για ιδιωτικό και δημόσιο τομέα

 Self Test από την Πέμπτη για ιδιωτικό και δημόσιο τομέα

Από την προσεχή Πέμπτη θα ανοίξει η πλατφόρμα για δωρεάν παραλαβή self test σε εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, συμπεριλαμβανομένων των εργαζόμενων στην εστίαση, με τα φαρμακεία να διαθέτουν διαγνωστικά τεστ μόνο για την εκπαιδευτική κοινότητα.

Αυτό ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, σημειώνοντας ότι από την Δευτέρα 10 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 12 Μαΐου θα γίνεται δωρεάν διάθεση δύο self tests μόνο στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Οι δικαιούχοι του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα θα μπορούν να παραλάβουν δωρεάν δύο self tests, από την Πέμπτη 13 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 19 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα δωρεάν διάθεσης self tests παραμένει κλειστή κάθε Σάββατο από τις 5 το απόγευμα μέχρι και τη Δευτέρα στις 8 το πρωί.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος απευθύνει εκ νέου έκκληση στους δικαιούχους δωρεάν self tests, να προσέρχονται μόνο στις ημερομηνίες που αναφέρονται παραπάνω, για την αποφυγή συγχρωτισμού και για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας

Τέλος, ο Π.Φ.Σ. επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ότι σε περίπτωση που πολίτες προσέλθουν στα φαρμακεία σε άλλες ημερομηνίες, δεν θα είναι δυνατό να εξυπηρετηθούν.